Ληστεία με λεία 5.000 ευρώ: Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ και εξαπάτησαν Κολωνακιώτισσα


Την εμφάνισή τους έκαναν και πάλι οι απατεώνες που εμφανίζονται ως υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ. Αυτή τη φορά όμως κατάφεραν να πείσουν και να ληστέψουν μια γνωστή Κολωνακιώτισσα 82 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν μπροστά στην 82χρονη στο κέντρο του Κολωνακίου και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους τής είπαν ότι έπρεπε να εξετάσουν ένα πρόβλημα με το ρεύμα στο διαμέρισμά της.

Η γυναίκα πείστηκε και πήγαν στην πολυκατοικία, όπου βρίσκεται το σπίτι της και ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο.

Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι, ο ένας από τους δράστες ακινητοποίησε με τη βία την 82χρονη και άρχισε να ψάχνει το διαμέρισμα, όπου τελικά βρήκε σχεδόν 5.000 ευρώ και τα άρπαξε.

Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Η ηλικιωμένη, με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει μετά τη βίαιη επίθεση ειδοποίησε τις Αρχές και λίγο αργότερα τους περιέγραψε την περιπέτειά της.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, θα της έδειχναν και φωτογραφίες υπόπτων μήπως και αναγνωρίσει κάποιον ενώ παίρνουν υλικό από κάμερες στο Κολωνάκι και ψάχνουν μαρτυρίες στην περιοχή για τους δύο δράστες.

Το τελευταίο διάστημα, τα περιστατικά με τη συγκεκριμένη συμμορία όλο και πληθαίνουν ενώ σύμφωνα με τις Αρχές δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση οι δράστες να γνώριζαν ότι η γυναίκα έχει χρήματα και να την είχαν βάλει στο «στόχαστρο» εδώ και πολύ καιρό.

 

Μίνα Καραμήτρου