Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν είναι "νέο" το διακριτικό στα ΜΑΤ - Όχι επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες του προσωπικού


Οργισμένοι δηλώνουν για ακόμα μία φορά αστυνομικοί των ΜΑΤ με τις δημόσιες δηλώσεις πολιτικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες οι ένστολοι στις πορείες και τις συγκεντρώσεις από εδώ και στο εξής θα φέρουν υποχρεωτικά κάποιο διακριτικό, ώστε σε περίπτωση που θέλει κάποιος πολίτης να τους καταγγείλει για κάποιο παράπτωμα, να αναγνωρίζονται από αυτό το διακριτικό.
Στο bloko.gr μίλησαν αρκετοί αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στα ΜΑΤ, θέλοντας να υπενθυμίσουν ότι όλοι επάνω στο κράνος τους είναι υποχρεωμένοι να έχουν συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος αντιστοιχεί σε κάθε αστυνομικό. "Πρόκειται για μία διαταγή ετών, η οποία και συχνά πυκνά επικαιροποιείται" ανέφερε συνδικαλιστής αστυνομικός, ο οποίος πρόσθεσε ότι κατά το παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες από πολίτες, βάσει αυτών των διακριτικών, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δεν ήταν καν παρόντες στο περιστατικό.
"Δεν είναι εποχή να παίζει κανένας επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες του προσωπικού" κατέληξε ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια