Η ΠΟΜΕΝΣ συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας παιδιού στρατιωτικού


Διαβάστε την ανακοίνωση

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για την απόφαση του Επιτελείου να καλύψει το σύνολο των εξόδων που θα απαιτηθούν για την θεραπεία του μικρού Καλομοίρη Μανώλη, τέκνου του συναδέλφου μας Στέλιου Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, που διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά στην πράξη το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Η Ομοσπονδία μας όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συχνή επαφή με τον πατέρα του παιδιού, μέσω του Προέδρου και του Αντιπροέδρου Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας καθώς και με το Γραφείο του κ. Αρχηγού προκειμένου να εξευρεθεί η κατάλληλη διαδικασία για την διευθέτηση του προβλήματος.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού, για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

 

 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)


 pomens.gr