Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Τι να πει κανείς για την κατάντια του σωφρονιστικού συστήματος''


Aπό το facebook του Μερκούριου Κερμανίδη,Προέδρου του Σωματείου Εξωτερικής Φρουράς Φυλακών Κομοτηνής και της Λέσχης Εξωτερικών Φρουρών Καταστημάτων Κράτησης



Τι να πει κανείς για την κατάντια του σωφρονιστικού συστήματος. Για όλους... για αυτούς που παίρνουν ή δεν παίρνουν αποφάσεις. Για όλους αυτούς που δεν τολμούν να αντισταθούν και τα βλέπουν όλα ρόδινα. Για όλους αυτούς που τους νοιάζει μόνο το δημόσιο προφίλ τους και τίποτα άλλο.
Δυστυχώς ζούμε καταστάσεις που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.
Δεν υπάρχει κανείς που να έχει ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας γιατί απλά για αυτούς δεν υπάρχουμε.
Δεν υπάρχουμε γιατί πολύ απλά δεν ακουγόμαστε όσο θα έπρεπε.
Βάζω φυσικά μέσα τις πρωτοβάθμιες ενώσεις, τις ομοσπονδίες και τους αντιπροσώπους, γιατί σε όλους μας αναλογεί ευθύνη.
Γιατί φαινόταν εδώ και χρόνια ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν υπήρχε η ανάλογη αντίδραση .
Φτάσαμε λοιπόν σε ένα σημείο παρακμής, σε ένα βούρκο που προσπαθούμε να βγούμε έξω στην επιφάνεια, αλλά μας έριξαν τσιμέντο και μας πάκτωσαν.
Ένιωσα σήμερα την ανάγκη να απολογηθώ γιατί ευθύνη φέρνω φυσικά και γω ως πρόεδρος σωματείου και αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία.
Είδα σήμερα υπαλλήλους της εσωτερικής φύλαξης να υπογράφουν την απόλυση τους, αφού τελείωσε η σύμβαση τους και για δεύτερη φορά να περνούν την πόρτα του καταστήματος χωρίς να γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Δέσμιοι αυτού του άθλιου συστήματος, όπως δέσμιοι είναι και όλοι αυτοί της προκήρυξης 6Κ/2018.
Αγωνιώ και γω μαζί τους, γιατί χωρίς νέους συναδέλφους κακά τα ψέματα η υπηρεσία μας δεν θα υφίσταται πλέον.
Ας βάλουμε λοιπόν τους εγωισμούς μας στην άκρη. Ας ενώσουμε δυνάμεις, μέσα έξω, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια