Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Καθολική απαίτηση των Αστυνομικών η χορήγηση επιδόματος!


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ: Για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι είναι πλέον απόλυτη ανάγκη η χορήγηση επιδόματος στο Αστυνομικό προσωπικό. Υπενθυμίζουμε ότι οι Αστυνομικοί είμαστε οι μοναδικοί που εξαιρέθηκαν από την χορήγηση επιδόματος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην αντιμετώπιση της πανδημίας, πλην όμως είμαστε αυτοί που εκτίθενται καθημερινά στον κίνδυνο κατά την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της. 


Οι συνάδελφοι μας για μια ακόμη φορά αναγκάζονται να εργάζονται ακατάπαυστα για την εφαρμογή των μέτρων, σε συνθήκες που εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο για την υγείας τους. Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες σε όλη τη χώρα λειτουργούν στο «κόκκινο» , ενώ εδώ και χρόνια με την οικονομική κρίση ,το μεταναστευτικό και τελευταία με την πανδημία , η εργασιακή ομαλότητα είναι μακρινό όνειρο. Οι υλικοτεχνικές ελλείψεις, σε συνδυασμό με την σοβαρότατη έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού δημιουργούν εργασιακές αντιξοότητες για μεγάλη χρονική διάρκεια, στις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να ανταπεξέλθουμε. Καθόσον δεν διαφαίνεται άμεση λύση για απεμπλοκή από τους εργασιακούς αυτούς κινδύνους, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. 

Είναι απαραίτητο η Πολιτεία να επιβραβεύσει τουλάχιστον τους κόπους μας και τις στερήσεις που βιώνουμε με τη χορήγηση επιδόματος, όπως πολύ σωστά έπραξε με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς. Είναι μια καλή ευκαιρία να αισθανθούμε την έμπρακτη στήριξη και την εκτίμηση του έργου και της συνεισφοράς μας από την Πολιτεία ως επιβράβευση του αγώνα που δίνουμε καθημερινά για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια