Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όχι άλλα Αστυνομικά μέτρα για τον covid -19. Πού είναι οι υγειονομικές υπηρεσίες και τα μικτά συνεργεία ελέγχων ; - κείμενο αναγνώστη

Οι αστυνομικοί δεν είναι υγειονομικοί πραγματογνώμονες .

Κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Τη στιγμή που έχει επέλθει κόπωση της κοινωνίας απ τα μέτρα που έχουν επιβληθεί όλους αυτούς τους μήνες για την προστασία της από το νέο κορονοϊό και την ακατάπαυστη σχετική με αυτά  πληροφόρηση , βλέπουμε ΜΟΝΟ την αστυνομία να προσπαθεί να επιβάλει τις σχετικές αποφάσεις της πολιτείας .
Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η συνταγή αυτή δυναμιτίζει την κατάσταση και τροφοδοτεί χίλιες δύο  παρεκκλίσεις ,  παρερμηνείες  ακόμα και σενάρια περί συνωμοσιολογίας , κι όλα αυτά , ως μια μορφή αντίδρασης που τελικά τείνει να ακυρώσει την προσπάθεια.
Υπάρχει άλλος τρόπος ;
Όλοι γνωρίζουν πλέον την επικινδυνότητα που διατρέχουν από αυτόν τον ιό , τόσο αυτοί όσο και τα πρόσωπα που έχουν κοντά τους . Κανείς συνεπώς δεν δικαιολογείται να πει ότι , δεν ήξερα και δεν γνώριζα .
Σ αυτό το πλαίσιο  η παραβατικότητα όσων δεν προφυλάσσουν τη δημόσια υγεία μπορεί να έχει , πέραν από τις ποινικές , διοικητικές και αστικές ευθύνες .
Ευθύνες που θα δρομολογούνται από εξειδικευμένα για το αντικείμενο , πρόσωπα και θεσμούς .
Το τι θα έχουμε αποφύγει , όλοι το φαντάζεστε .
Με εκτίμηση !
Δημήτρης  , μέλος της
Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια