Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

21 μήνες και 10 μέρες με 3 χρόνια αναστολή τιμωρήθηκε ο Harry Maguire


Με 21 μήνες και 10 μέρες με 3 χρόνια αναστολή τιμωρήθηκε ο Harry Maguire από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, στη σημερινή μαραθώνια συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ.

 Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι Τζόε Μαγκουάιρ και Κρις Σάρμαν τιμωρήθηκαν με 13 μήνες με 3 χρόνια αναστολή. Σε όλους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπερασπιστική πλευρά του Harry Maguire, μέσω του δικηγόρου Αλέξανδρου Αναγνωστάκη αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Στην ακροαματική διαδικασία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου παρέστησαν και κατάθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Μυκόνου, οι οποίοι μετέφεραν το τι έγινε - σύμφωνα με τη δική τους πλευρά - την περασμένη Πέμπτη το βράδυ τόσο στην περιοχή Παράγκα όσο και στο αστυνομικό Τμήμα.

Οι μάρτυρες κατηγορίας έκαναν λόγο για τη βίαιη συμπεριφορά που είχαν οι κατηγορούμενοι, απέναντί τους, όσο και για την προσπάθεια δωροδόκησής τους.

Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε ο Εισαγγελέας.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για δωροδοκία και εξύβριση αλλά και για ελαφριάς μορφής σωματικές βλάβες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Αναγνωστάκης στην αγόρευσή του αμφισβήτησε το σύνολο του κατηγορητηρίου δηλώνοντας ως παράνομη τη σύλληψη καθώς και ότι οι τρεις κατηγορούμενοι δεν ήταν εκείνοι που προκάλεσαν τη συμπλοκή.

Επίσης τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα δωροδοκίας και σωματικής βλάβης κατά των αστυνομικών, καθώς όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση που υποβλήθηκαν οι κατηγορούμενοι, εκείνοι είναι που έχουν δεχθεί βία έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης κάλεσε την έδρα να λήξει εδώ και τώρα μια παρεξήγηση αθωώνοντας και τους τρεις κατηγορουμένους.

Μάρτυρες κατηγορίας εκτός από τους τέσσερις αστυνομικούς τους οποίους εκπροσώπησε ο Ιωάννης Παραδείσης, ήταν και δύο πολίτες οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα μέσω του κ. Παραδείση. 

Να σημειωθεί ότι παρόν στη δίκη ήταν ο πατέρας του Harry Maguire, όσο και ο Aspen Muller, φίλος του αρχηγού της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάρτυρας υπεράσπισης καθώς βρισκόταν μαζί του στη Μύκονο για διακοπές.

 

https://www.syrostoday.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια