Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η IPA Δράμας συμμετείχε σε Εθελοντική Αιμοδοσία, λογω της πανδημίας

Από την ΙΡΑ Δράμας:  Με μεγάλη χαρά Αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, συμμετείχαν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27 & 28 Ιουλίου 2020 στην πόλη της Δράμας έναντι του νέου Δημαρχείου, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.

    Μια δράση που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Δήμο Δράμας, τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

    Το Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας, Ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα και δώσανε εθελοντικά αίμα για τους συμπολίτες μας και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Γ.Ν. Δράμας, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι ως Αστυνομικοί στεκόμαστε δίπλα στο Συνάνθρωπό μας, με Ανιδιοτέλεια, Αγάπη, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη.

    Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας Α/Δ΄ ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο και όλους τους Διοικητές των Υπηρεσιών του Νομού Δράμας για τη διευκόλυνση που παρείχαν στους ένστολους αστυνομικούς, την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κα. ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ Θεσσαλονικιά, τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας, τον Δήμαρχο Δράμας κ. ΜΑΜΣΑΚΟ Χριστόδουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Δράμας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Αλέξανδρο και όλους του Εθελοντές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την σημαντική αυτή δράση και την άριστη διοργάνωση της Αιμοδοσίας που έλαβε χώρα στην Κινητή Ιατρική Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Χαμόγελου του Παιδιού.


   Ως εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν.Δράμας συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε δράση αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού. 
Ο Πρόεδρος
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς
H Γεν. Γραμματέας
     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια