Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο εορτασμός του προστάτη της ΙΡΑ στη Θεσσαλονίκη


Διαβάστε την ανακοίνωση

Η 29η Ιουνίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Τιμούμε τον Προστάτη μας και Πνευματικό Καθοδηγητή των δράσεων μας, τον Απόστολο των Εθνών Παύλο. Ο Απόστολος που φώτισε όλα τα Έθνη με το κήρυγμά του και μείς επικαλούμαστε τη λάμψη της Θεόσοφου διδασκαλίας του, για να φωτίζει και το δικό μας έργο.
Ανήμερα της μνήμης του, η Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Λειτουργική Αρτοκλασία, πρωτοστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ.κ. ΒΑΡΝΑΒΑ.
Το παρόν στην εκδήλωσή μας έδωσαν οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ Άννα, κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταύρος και κ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ Δημήτριος. Οι εκπρόσωποι του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ Νικόλαος (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας) και κ. ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος (Εντεταλμένος Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας). Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορ. Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κων/νος. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος. Ο Γενικός Περ. Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Ασημάκης, οι Διευθυντές Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Εγκληματολογικών Ερευνών, Υ.Τ.Ε.Β.Ε., Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντιτρομοκρατικής, οι βοηθοί Γενικού Γ.Α.Δ.Θ, εκπρόσωποι Δ/ντων Δ.Α.Ε.Θ., Εσωτερικών Υποθέσεων, Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων. Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Ν. Θεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θεόδωρος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ.κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Λάζαρος και ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΠΟΛΙΤΗΣ Ιωάννης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ.κ. ΚΥΡΑΤΖΗΣ Στέργιος και ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων κ.κ. ΦΙΤΖΙΟΣ Παναγιώτης και ΛΕΩΤΟΝ Δόμνα, Αξιωματικοί και Τμηματάρχες υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ., πλήθος συναδέλφων και φίλων της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης.
Ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής (Υπεύθυνος Τελετής), ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος και ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος.
Μετά το πέρας της Αρτοκλασίας υποδέχθηκε όλους τους παρευρισκόμενους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης στο γραφείο του, όπου παράθεσε μια μικρή δεξίωση.
SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος           ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής





ipamakedonia.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια