Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και νέα μεγάλη επιτυχία της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης - κείμενο αναγνώστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή της κρίσης στον Έβρο απο τον Φεβρουαρίου έως σήμερα διαθέτει δυνάμεις στην περιοχή της
Ορεστιάδας και της Αλεξανδρούπολης, το αξιόμαχο της υπηρεσίας διατηρείται πάντοτε σε υψηλό επίπεδο. Σε μια πολύ καλά οργανωμένη και σχεδιασμένη επιχείρηση, οπου είχε εντοπιστεί τεράστια χασισοφυτεια στην περιοχή των Γρεβενών, οι άντρες της ΕΚΑΜ σε συνεργασία με τις αρχες των Γρεβενών,Κοζάνης Φλώρινας και Καστοριάς η οποία συντονιζονταν καθ’όλη την διάρκεια από τον διοικητή της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης από ελικόπτερο βγήκε εις πέρας η επιχείρηση.

 Ρέματα ,πυκνή βλάστηση και κακοτράχηλες πλαγιές, διήσχισαν όλο το βράδυ χωρίς να ακουστει το παραμικρό οι αθέατοι κομάντος μέχρι να αναπτυχθούν και να διασφαλίσουν την σύληψη των δραστών.Ο ιδρώτας έσταζε,και οι ανάσες βαθιές καθώς οι ψύθιροι του υπαστυνόμου για να συντονίσει τις 3 ομάδες δίπλα από τα καταλύματα των δραστών στο τελικό σημείο επέμβασης και παράλληλα στη θέα της μεγαλύτερης φυτείας που έχει εντοπιστεί στην χώρα μας ήταν σάν ταινία! Δευτερόλεπτα απόλυτης σιγής ασυρμάτων πρίν την στιγμή της επέμβασης έσπασε με τις φωνές των αντρών της ΕΚΑΜ που στην κυριολεξία ξύπνησε όλο το βουνό!

Σκοπευτες,αποκοπές,ελικόπτερο,θερμικές καμερες,σκυλάδες,βομβάρδιζαν με πληροφορίες το κανάλι του ασυρμάτου,πίσω από την περίμετρο ασφαλείας για να διευκολύνουν το έργο τους! Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 13852 δενδρύλια χασίς, ακατέργαστη φούντα συνολικού μικτού βάρους 108,5 γραμμαρίων, λάστιχα ποτίσματος μήκους δέκα 10 χλμ, διάφορα γεωργικά εργαλεία, 1 αντλία, 2 πετρελαιοκίνητες γεννήτριες, πλαστικά μπιτόνια που περιείχαν πετρέλαιο, 1 φωτοβολταϊκο πάνελ που χρησιμοποιούνταν για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, 2 κινητά τηλέφωνα και μεγεθυντικά κιάλια παρακολούθησης. 5 πρόχειρα παραπήγματα, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη διαβίωσή τους, αλλά και ως παρατηρητήρια για τη φύλαξη των φυτειών. Το βίντεο που ακολουθεί είναι ετυπωσιακό!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια