Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκπτωτικές κάρτες για την Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής



Η Ένωσή μας, ευχαριστεί θερμά το φαρμακείο της κυρίας Ρεβέκκα ΔΙΡΧΑΛΙΔΟΥ το οποίο βρίσκεται στην Γλυφάδα (οδός Κύπρου αρ. 61 με τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8943438) για την ευγενική της χορηγία πεντακοσίων ογδόντα (580) εκπτωτικών καρτών προς την Ένωσή μας.
Οι συγκεκριμένες εκπτωτικές κάρτες, ενέχουν θέση δωροεπιταγής συνολικής αξίας δέκα (10) Ευρώ, για αγορές άνω των πενήντα (50) Ευρώ.

Οι εκπτωτικές κάρτες θα διανεμηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα από την Ένωσή μας στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά μας όρια.

Για άλλη μία φορά, η ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζει τον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις.

Επίσης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πολιτευτή της Β3 Εκλογικής Περιφέρειας Νοτίου Τομέα Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία κ. Δημήτρη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο για την παραπάνω προσφορά, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την εκτίμησή του στο έργο που επιτελούν καθημερινά οι Έλληνες Αστυνομικοί.

Ελπίζουμε το παράδειγμα της κυρίας Ρεβέκκας ΔΙΡΧΑΛΙΔΟΥ να το ακολουθήσουν και άλλοι.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια