Ο Γιάννης Ραγκούσης για την απάντηση του Υπουργείο σχετικά με το περιστατικό της Μιχαλακοπούλου


Διαβάστε το κείμενο του Βουλευτή Β΄ Πειραιά και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ


                                                                                                  Αθήνα, 22/6/2020

 
Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της αποθράσυνσης τους, πριν από λίγες ημέρες -στη δεύτερη κατά σειρά ερώτηση που τους υποβάλαμε για τον ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή από Πραιτωριανούς του Μαξίμου- απάντησαν (φωτογραφία που επισυνάπτεται) ως εξής: «...ουδέν έχουμε να επισημάνουμε ή να προσθέσουμε πλέον των ειρηθέντων κατά την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας επί της ... Επίκαιρης Ερώτησης ...».
 

Δηλαδή ακόμη και σήμερα, παρά την ύπαρξη βίντεο καθώς και τόσων πολιτών που ήταν παρόντες, τολμούν και επιμένουν σε όσα ψέματα έχουν ήδη πει. Δηλαδή, πως δεν υπήρχε ούτε συνοδεία, ούτε συνοδός-επομένως συνεχίζουν να αποκρύπτουν το κυβερνητικό στέλεχος που οι αστυνομικοί συνόδευαν -καθώς και πως ήταν μόνον ένας ο αστυνομικός στο επεισόδιο.
 

Εάν συμπεριφέρονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, με αυτόν το χυδαία αλαζονικό τρόπο-χρησιμοποιώντας τόσα αδίστακτα ψέματα-τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως θα συμπεριφερθούν στον κάθε μεμονωμένο πολίτη που θα θεωρήσουν ότι αποτελεί εμπόδιο στην πορεία τους;