Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Aπό που προκύπτει η τριετής επιπλέον παραμονή μετά την αίτηση στα τριάντα χρόνια για τον βαθμό του Ανθυπαστυνομου''


Παραθέτουμε κείμενο που έστειλε αστυνομικός-αναγνώστης του bloko.gr

Aπό που προκύπτει η τριετής επιπλέον παραμονή μετά την αίτηση στα τριάντα χρόνια για τον βαθμό του Ανθυπαστυνομου. Υποχρεωτική παραμονή δεν υπάρχει είναι προαιρετική αν δεν παραμείνεις όμως δεν κερδίζεις τίποτα. Ανάλυση: Αρχιφύλακας ΜΠΣ με 27 χρόνια υπηρεσίας συν δύο στρατιωτική θητεία, κλιμάκιο 10 μισθός 1925 Έως τα τριάντα (πραγματικής υπηρεσίας) που γινόμαστε Ανθυπαστυνομοι. Στα τριάντα ενα κλειστά χρόνια με τον Βαθμό του Ανθυπαστυνομου κλιμάκιο 9 μισθός 1995. Τριάντα δύο κλειστα χρόνια κλιμάκιο 8 μισθός 2065. Τριάντα τρία κλειστά χρόνια κλιμάκιο 7 μισθός 2085. Αν αποχωρήσουμε νωρίτερα δεν δικαιούμαστε τίποτα από τα παραπάνω, οπότε από εκεί προκύπτει η τριετής παραμονή πέραν των τριάντα ετών.
Υ.Γ. παρακαλώ όπου τυχόν κάνω λάθος διορθωστε με.
 Υ.Γ. 2 γνωρίζει κάποιος αν στα τριάντα χρόνια πραγματικής υπηρεσίας θα αναγνωριστούν τα στρατεύσιμα έτη όπως γινόταν μέχρι τώρα;
Υ.Γ. 3 συναδερφοι για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις δεν διεκδικώ το αλάθητο κι εγώ διαβάζω τα μέχρι τώρα ισχύοντα τα μεταφέρω όσο μπορώ να τα κατανοήσω και εκφράζω κι εγώ ταυτόχρονα τις απορίες μου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια