Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυξάνονται οι καταγγελίες για τον 47χρονο ψευτογιατρό

Περισσότερες από πενήντα καταγγελίες έχουν δεχθεί τα τελευταία 24ωρα τα στελέχη του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων, που έχουν αναλάβει την υπόθεση με τον 47χρονο απατεώνα, ο οποίος
συστηνόταν ως γιατρός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, από αυτές τις πενήντα περίπου τριάντα πέντε κρίνονται σοβαρές και μάλιστα σε τουλάχιστον μία περίπτωση το ποσό, που έδωσαν στον κατηγορούμενο, ξεπέρασε τις πενήντα χιλιάδες ευρώ.
Ο 47χρονος είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στη νησιωτική και στην ηπειρωτική χώρα, με τουλάχιστον είκοσι περιπτώσεις, ενώ φαίνεται ότι υποσχόταν θεραπεία και σε ασθενείς, οι οποίοι δεν έπασχαν από καρκίνο, αλλά από διαφορετικές σοβαρές ασθένειες.
Όσον αφορά στις περιπτώσεις της περιφέρειας, τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής έχουν αποστείλει στους κατά τόπους συναδέλφους τους ενημερωτικό με τον τρόπο δράσης του απατεώνα, αλλά και συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα κληθούν οι καταγγέλλοντες να απαντήσουν. Εάν κάποια υπόθεση παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τότε κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής θα φύγει εκτός Αθηνών, προκειμένου να λάβει συμπληρωματική κατάθεση.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που έχουν κάνει οι αστυνομικοί, θα καλούν τέσσερα με πέντε άτομα κάθε μέρα να καταθέσουν και συνολικά θα αποστείλουν τις νέες καταθέσεις στον ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια