Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kαλλιακμάνης: Εκπροσωπούσα πάντα και εκπροσωπώ μόνο τους συναδέλφους που με επέλεξαν


Ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ:

Αναλογιστείτε τι είναι να γράφουν όλα τα σάιτ κατω απο συνδικαλιστικές καθοδηγήσεις ότι κάποιος που έκανε αυτό που είναι και ηθικό και νόμιμο διέφυγε γιατί έκανε Εγκλημα ,γιατί ήταν πόλεμος συμμοριών ,γιατί ήταν καου μπόι στην άγρια Δύση γιατί καταζητείτο ζωντανός η νεκρός γιατί τον ψάχνουν στα λαγκάδια και τα βουνά σαν τον πασαρη .γιατι χρησιμοποιεί την υπερήλικη και άρρωστη μητέρα του,γιατί η φυσική και η πολιτική ηγεσία δεν ζήτησε το κεφάλι του ,γιατί δεν έκαναν την δικογραφία οι συνδικαλιστες (που στην ουσία  την έκαναν με τα διαφορά σάιτ  ).Και όλα αυτά να τα διαβάζει ο γιος σου οι κόρες σου τα παιδιά σου οι συγγενείς και οι φίλοι σου.Η προσωπική επίθεση είναι πιο εύκολη απο την συνδικαλιστική με επιχειρήματα και προτάσεις. Ο σελφοπροεδρος ο γραβατακιας ο τηλεπερσονας ,ο πανελίστας ,αυτός που δεν νοιάζεται για τους συνάδελφους παρα μόνο για την αυτοπροβολή του ,ο δεξιός ο συριζαιος ο πασοκος ,αυτός που το παίζει ωραίος ,
ο αστυνόμος ,ο ντροπή του και αίσχος του. Ο εγκάθετος που διεκδικεί επιδόματα ο παλιάνθρωπος που κάνει προτάσεις για βαθμολογία μισθολόγια και επικίνδυνου .ο δημοσιοσχετίστας που κάνει εκδηλώσεις για τον πολιτισμό τις τέχνες τα γράμματα την κοινωνία.Αρα το μίασμα του συνδικαλιστικού κινήματος .
Ευτυχώς!!!
Φυσικα σχετικά με ανακοίνωση τους ,ποτέ δεν εκπροσωπούσα τις αποψεις τους ,δεν τους εκπροσωπώ αλλά ούτε και θα τους εκπροσωπώ διότι αλλά είναι τα πιστεύω μου . Δεν ταιριάζω και δεν συγκλίνω με τις απόψεις τους ,τις μεθόδους τους , και τις προθέσεις τους ..
Και πάλι ευτυχώς !!! Τουλάχιστον για μένα !!
Εκπροσωπούσα πάντα και εκπροσωπώ μόνο τους συναδέλφους που με επέλεξαν για αυτό και θα το κάνω οσο με επιλέγουν ..

Λίγο νωρίτερα η ΠΟΑΣΥ είχε εκδώσει την ανακοίνωση:


Σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ., που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, ζητήθηκαν εξηγήσεις από το μέλος της, κ. Γεώργιο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και προσβάλουν το κύρος και το ήθος του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σχετικά με τη μετακίνησή του σε άλλο Νομό από τον τόπο κατοικίας και εργασίας του, καθώς και με τους πυροβολισμούς που εκτέλεσε.

Επισημαίνεται ότι:

α) Η Ομοσπονδία δεν είναι δικαστήριο, ούτε θα υποκαταστήσει την ποινική και πειθαρχική διαδικασία που έχει δρομολογηθεί. Εντούτοις, οφείλει να επικοινωνήσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα μείνει πιστή, με οποιοδήποτε κόστος, στους κανόνες επαγγελματικής και συνδικαλιστικής λειτουργίας της, όπως διατυπώνονται στα Καταστατικά της Κείμενα και Κώδικες, μεταξύ των οποίων είναι ότι «…πρώτοι εμείς σεβόμαστε τους δημοκρατικούς και κοινωνικούς κανόνες λειτουργίας της Πολιτείας, ότι εμείς πρέπει να αποτελούμε τα πρότυπα σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς και ότι εμείς πρέπει να πείσουμε ότι στις σχέσεις μας με τους συμπολίτες μας ακολουθούμε ίσες αποστάσεις και όμοια κριτήρια».

β) Ουδείς εξαιρείται από την τήρηση αυτών των Αρχών και στον έλεγχό τους δεν επιτρέπονται συναισθηματισμοί.

Μέχρι την λήξη των διαδικασιών που έχουν δρομολογηθεί, το προαναφερόμενο μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, δεν εκπροσωπεί την Ομοσπονδία μας σε καμία του δήλωση.



Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια