Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kαταδίωξη και σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης


Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης την ώρα που εκτελούσαν περιπολία στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου είδαν άτομα τα οποία και θεώρησαν ύποπτα έξω από πολυκατοικία σε κεντρικό δρόμο.

Όμως και οι τουλάχιστον τρεις ύποπτοι άνδρες κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών και η διάρρηξη που είχαν μόλις κάνει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας έλαβε τέλος.

Οι δύο αστυνομικοί βγήκαν αμέσως από το περιπολικό και καταδίωξαν τους τρεις άνδρες που πέταξαν στο δρόμο τα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν στην κατοχή τους,  το έβαλαν στο πόδια και πηδούσαν μπαλκόνια και μάντρες για να γλιτώσουν.

Το ίδιο όμως έκαναν και οι αστυνομικοί και λίγο αργότερα κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο οι οποίοι μάλιστα ήταν αρκετά επιθετικοί και αντιστάθηκαν, με τον τρίτο να διαφεύγει και να μην εντοπίζεται παρά τις έρευνες που έκαναν από τις ενισχύσεις που έφτασαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr οι συλληφθέντες που κρατούνται και θα απολογηθουν τις επόμενες ημέρες, εμπλέκονται σε πάρα πολλές διαρρήξεις και κλοπές που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα.

Του Σπύρου Λεβειδιώτη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια