Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέστωρ Τσουτσάνης: Διαμόρφωσε μόνος σου τις συνθήκες

Κείμενο το Νέστωρα Τσουτσάνη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ:  Διαμόρφωσε μόνος σου τις συνθήκες!! " Ένας ακόμη από τους καμικάζι, εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες, σε γνωστό
κατάστημα ελαστικών που η αστυνομία αλλάζει τα λάστιχα της και ανεβάζει φωτογραφίες υπηρεσιακών δίκυκλων όπου μαζί με φίλους του συζητούν να κόψουν τα φρένα, να αφήσουν βίδες εκτός κλπ ώστε να προκληθούν τροχαία με θύματα αστυνομικούς." Το ανωτέρω κείμενο είναι απόσπασμα από ρεπορτάζ του blokoτην 22/04/20 και αφορά άτομα μη εμπιστοσύνης απέναντι στους συναδέλφους αστυνομικούς. Εργάζονται σε συνεργαζόμενα συνεργεία όπου εμείς πηγαίνουμε τα υπηρεσιακά μας οχήματα για συντήρηση ή επισκευή. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί ! ! ! Ζουν ανάμεσα μας και σκέφτονται κακοπροαίρετα και δόλια για την ζωή μας. . .
Μπορούμε να τους ελέγξουμε ; Δυστυχώς όχι και όσο θα πηγαίνουμε τα υπηρεσιακά μας οχήματα σε αυτά τα συνεργεία θα είμαστε έρμαια χλευασμού και κάθε τυχόν δολιοφθοράς.
Λύση όμως υπάρχει ? Ναι, εγκαταλείπεις άμεσα την πολιτική αποδυνάμωσης των δικών σου συνεργείων. Να μην πραγματοποιούνται μεταθέσεις άνευ αντικατάστασης δημιουργώντας κενά και δυσχέρειες, οι δε συνάδελφοι που βρίσκονται επί χρόνια μετέωροι με αποσπάσεις θα πρέπει επιτέλους να τοποθετηθούν οριστικά ώστε να συνεχίζουν απρόσκοπτοι το έργο τους με περισσότερη επιτυχία. Ενισχύεις τα συνεργεία με κατάλληλα μηχανήματα-εργαλεία και με κατάλληλα εξιδεικευμένο προσωπικό στο οποίο δίνεις και την δυνατότητα να παρακολουθεί σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτό το γνώριζαν από παλιά καλά και πόσο σώφρον ήταν γι' αυτό και δημιούργησαν συνεργεία της ΕΛ.ΑΣ
Δυστυχώς όμως παράλληλα με τα δικά μας συνεργεία ακολουθείται και η τακτική, για την συντήρηση και επισκευή να στέλνουμε τα οχήματα μας σε εξωτερικά συνεργεία με μεγάλο κόστος και τον φόβο για δολιοφθορές (όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ) και να μην βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και "χέρια" . Κατά την γνώμη μου, αυτή θα έπρεπε να είναι η τακτική της ΕΛ.ΑΣ στις όποιες εργασίες γίνονται πάνω στα οχήματα μας, να χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο δικά της συνεργεία, τα οποία υπάρχουν πλην όμως όπως είπαμε θα πρέπει πρώτα να τα αναβαθμίσεις διότι είναι κρίμα για αλλαγή λαδιών, αλλαγή ελαστικών, ρυθμίσεις μηχανής κ.λ.π. να οδηγούμαστε σε εξωτερικά συνεργεία… Έτσι λοιπόν για να πάμε μπροστά, επιμένω ότι τις συνθήκες πρέπει να τις διαμορφώνουμε μόνοι μας.

ΤΣΟΥΤΣΑΝΗΣ Νέστωρ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια