Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χιλιάδες μάσκες και γάντια στο Υπουργείο δώρισε ο Όμιλος ADAPTIT


Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του Ομίλου ADAPTIT και αποδεικνύεται έμπρακτα όποτε παραστεί ανάγκη. Το δικό της «παρών» στη μάχη
κατά της πανδημίας του κορωνοϊού με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα, και ολόκληρος ο κόσμος, δίνουν και αυτή την φορά οι εταιρίες του ομίλου.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στη δύσκολη περίσταση της πανδημίας, προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού -10.000 μάσκες και 10.000 γάντια μιας χρήσης- προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με στόχο  την προφύλαξη των ενστόλων από τον COVID -19 ενισχύοντας  την προσπάθεια για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και βοηθώντας νευραλγικούς τομείς.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα, ο όμιλος ADAPTIT και οι εργαζόμενοι σ αυτόν, συνεχίζουν να ασκούν υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό παρακολουθούν καθημερινά και συνδράμουν στην αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων, που υπηρετούν τους πολίτες σε κάθε άκρη της Ελλάδας και στέκονται δίπλα τους με πράξεις συλλογικής ευθύνης στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια