Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας μετά βιασμού στην Νέα Μανωλάδα

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ένα άτομο το οποίο κατηγορείται για τη ληστεία μετά βιασμού στην περιοχή της
Νέας Μανωλάδας. Προκειται για υπήκοο Αλβανίας.


Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr Μμα 53χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία πως αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι της, της απαίτησε χρήματα, θέλησε και άλλα και πήγαν μαζί στις γειτόνισσες και στο τέλος, επέστρεψαν στο σπίτι όπου τη βίασε.
Περίπου στις 5 το απόγευμα ένας αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι της 53χρονης στη Νέα Μανωλάδα όπου ζει μαζί με την 76χρονη μητέρα της. Με φωνές κυρίως προσπάθησε να την τρομάξει, ζητώντας να του δώσουν τα χρήματα που είχαν.
Η 53χρονη του έδωσε 40 ευρώ υποστηρίζοντας πως δεν έχει άλλα και τότε, σύμφωνα με όσα υποστήριξε της είπε να πάνε σε γειτόνισσα να ζητήσει δανεικά η 53χρονη για να τα δώσει στο δράστη. Ο αλλοδαπός κλείδωσε τη μητέρα της 53χρονης στο μπάνιο, και βγήκαν μαζί στη γειτονιά αναζητώντας δανεικά. Παράλληλα εκφοβίζοντας την 53χρονη προκειμένου να μην αποκαλύψει στις γειτόνισσες τίποτα, φέρεται να της είπε πως είχε τοπθετήσει εκρηκτικά στη μητέρα της και ότι θα την ανατινάξει αν μιλούσε.
Στην πρώτη γειτόνισσα που φέρονται να επισκέφθηκαν δεν βρήκαν ανταπόκριση και έτσι χτύπησαν και δεύτερη πόρτα από όπου πήραν δανεικά 100 ευρώ.
Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι και όπως κατήγγειλε η 53χρονη ο αλλοδαπός την έγδυσε και τη βίασε.
Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βάρδας όμως λόγω και της σοβαρότητας των καταγγελομένων θα γίνει διερεύνηση και από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί στη Ν. Μανωλάδα και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια