Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Spartan Security: H τεχνολογία GPRS μέσω Global Sim στις Υπηρεσίες της ασύρματης ηλεκτρονικής ασφάλειας

Πιστή στην αφομοίωση της υψηλής τεχνολογίας και της προσιτής ασφάλειας για όλους, η Spartan Security παρέχει πάγιο Global Sim και Yπηρεσία Gprs στο 24ωρο Κ.Λ.Σ. στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς, μόνο 3€ (+ΦΠΑ)/μήνα.

Η ασύρματη σύνδεση μέσω της τεχνολογίας Gprs από το module επικοινωνίας του συναγερμού, προέκυψε από την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών, αλλά και από την ανάγκη αντίδρασης στις σύγχρονες μέθοδούς δράσης των διαρρηκτών, που αποκλείουν την επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με τo Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.) πριν την εισβολή στον ασφαλιζόμενο χώρο, κόβοντας τις τηλεφωνικές γραμμές σύνδεσης. Η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι σαφώς η χρήση τεχνολογίας Gprs με Global SIM IoT.

Πρόκειται για μια τεχνολογικά προηγμένη συσκευή της EBS (με αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα από την Spartan Security), η οποία επιβλέπει διαρκώς την τηλεφωνική γραμμή και σε περίπτωση βλάβης ή «κοψίματός» λόγω δολιοφθοράς, αναλαμβάνει την συνέχιση της αδιάλειπτης επικοινωνίας του συστήματος με το Κ.Λ.Σ., μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Μέσα σε ένα module επικοινωνίας GPRS, που εγκαθιστά ο εγκαταστάτης/τεχνικός ασφαλείας του ασφαλιζόμενου χώρου, τοποθετείται μια Global sim ΙοΤ όπου αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των σημάτων του συναγερμού στο Κ.Λ.Σ. της Spartan Security.

Σε περίπτωση διακοπής επικοινωνίας οποιουδήποτε παρόχου εξασφαλίζει αυτόματη ενεργοποίηση του δεύτερου παρόχου και αν υπάρξει κι εκεί αποτυχία ενεργοποιείται εναλλακτικός τρίτος πάροχος. Με τον τρόπο αυτό το σύστημα βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένο με το Κ.Λ.Σ. επιτυγχάνοντας:

• Ασύρματη αδιάλειπτη σύνδεση για κάθε ασφαλιζόμενο χώρο.

• Μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς σημάτων.

• Υποστήριξη και από τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

• Άμεση ενημέρωση για κοπή καλωδίων από ατύχημα, βλάβη ή δολιοφθορά.

• Οικονομία, εφόσον αρκεί ένα μικρό σταθερό πάγιο για τους 3 παρόχους.

• Δυνατότητα σύνδεσης κινητών ασφαλιζόμενων χώρων.

• Αποδέσμευση από την ύπαρξη σταθερής επίγειας τηλεφωνίας.

Η υπηρεσία παρέχεται από την Spartan Security σε συνεργασία με πιστοποιημένους εγκαταστάτες, χωρίς επιπλέον έξοδα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, με έλεγχο επικοινωνίας με το ΚΛΣ ανά 3΄, κι ενημέρωση με άμεση κλήση ή/και γραπτή ενημέρωση εντός 3΄ από την απώλεια επικοινωνίας.

Στην συσκευή EBS που απαιτείται να εγκατασταθεί για την παροχή της υπηρεσίας, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή με push notificationς κι έλεγχο κατάστασης συναγερμού σε smartphones, για απεριόριστους χρήστες και απομακρυσμένη όπλιση κι αφόπλιση του συναγερμού μέσω smartphone.

Πρόκειται για μια θεαματική σύγχρονη αναβάθμιση κάθε συστήματος συναγερμού με μια μόνο συσκευή απαραίτητη για την απόλυτη εμπειρία ασφάλειας.
 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια