Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βάρη: Πώς αποτύπωσαν τη σκηνή του εγκλήματος οι ερευνητές αστυνομικοί

Χωρισμένη σε δύο επίπεδα, με λίγα σκαλοπάτια και τζαμαρία, είναι η ταβέρνα, μέσα στην οποία εκτέλεσαν τους δύο Μαυροβούνιους καταζητούμενους από την Ιντερπόλ. Είκοσι λεπτά πριν από της
επτά, τέσσερις άνδρες με σκουρόχρωμα - μαύρα ρούχα μπήκαν από την είσοδο τού καταστήματος με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να μοιάζουν με πελάτες. Κανένας δεν τους έδωσε σημασία, όταν κατευθύνθηκαν προς το βάθος, το δεύτερο επίπεδο της σάλας, όπου τα δύο θύματα έτρωγαν με τις συζύγους και τα ανήλικα παιδιά τους.
Όταν πλησίασαν τους στόχους τους σήκωσαν τα buffer, που φορούσαν για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους και άνοιξαν πυρ εναντίον των δύο αντρών, που είχαν καθίσει με μέτωπο προς την είσοδο. Ο ένας εκτελεστής, μάλιστα, φέρεται σχεδόν να... καβάλησε θαμώνα του διπλανού τραπεζιού, προκειμένου να φθάσει πιο κοντά στο θύμα του.
22 κάλυκες από εννιάρια πιστόλια βρήκαν στη σκηνή του εγκλήματος οι αστυνομικοί. Οι περισσότερες βολίδες καρφώθηκαν στους δύο άνδρες και μία προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο μηρό στη μία σύζυγο, που δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής από την πληγή.
Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφού είχαν βεβαιωθεί ότι είχαν φέρει σε πέρας την αποστολή τους. Μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι είδε ένα μαύρο τζιπ να φεύγει με ταχύτητα, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν πιστοποιήσει οι αστυνομικοί ότι πρόκειται για το όχημα διαφυγής.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια