Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η λέξη ΟΜΑΔΑ δεν έχει γραφτεί τυχαία με κεφαλαία'' - Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κύριο Αρχηγό για την ομάδα Ζ


To bloko.gr δημοσιεύει την επιστολή του ιδιοκτήτη της μηχανής που έκλεψαν δύο άτομα τα ξημερώματα της Παρασκευής από τον Βύρωνα.


Οι δράστες αφού έκλεψαν τη μηχανή, έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς της ΟΜΑΔΑ Ζ που είχαν ενημερωθεί για την κλοπή και επιχείρησαν να τους εμβολίσουν. Η καταδίωξη στους δρόμους του Βύρωνα συνεχίστηκε και στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως οι κλέφτες έπεσαν από την μοτοσικλέτα. Το ίδιο έγινε και με έναν από τους αστυνομικούς ο οποίος αν και τραυματισμένος συνέχισε να τους κυνηγά.

Λίγα μέτρα παρακάτω ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα καθώς είδε έναν από τους κλέφτες να βάζει το χέρι του στο τσαντάκι μέσης που φορούσε και πίστεψε πως ίσως είχε όπλο.

Τελικά ο 26χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ενώ ο συνεργός του αναζητείται.


Παραθέτουμε την επιστολή του ιδιοκτήτη:


Θέμα : Συγχαρητήριο και ευχαριστήριο μήνυμα για ΟΜΑΔΑ Ζ

Κύριε Αρχηγέ ,

Ονομάζομαι Κ***** Νεκτάριος και με την παρούσα επιστολή , επιθυμώ να εκφράσω σε εσάς και τους άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ (Ζ),την βαθεία μου ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου ,που συνέλαβαν την Παρασκευή 4/10/2010 τον δράστη κλοπής μοτοσυκλετών που δρούσε στην περιοχή του Βύρωνα.


Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες (06:36),ομάδα δύο ανδρών κόβοντας με τροχό την κλειδωνιά του εμπρόσθιου συστήματος, κατάφεραν να αρπάξουν με την μέθοδο “πατάκι” την μοτοσυκλέτα μου. Στις 07:10 έπεσε στην αντίληψη των μοτοσικλετιστών της ΟΜΑΔΑΣ Ζ οι δράστες και ξεκίνησε καταδίωξη με αίσιο τέλος.

Στις 07:30 αστυνομικός της ΟΜΑΔΑΣ ήρθε έως την οικία μου για να με ενημερώσει αλλά και για να με καθησυχάσει από το σοκ της στιγμής .

Στις 07:40 είχα ήδη παρευρεθεί στο σημείο όπου βρισκόταν η μοτοσυκλέτα μου. Ενημερώθηκα ότι υπήρξε καταδίωξη με τους εμπλεκόμενους με τραυματία αστυνομικό, έσπευσα αμέσως στο σημείο της σύλληψης. Εκεί αντίκρισα τον μοτοσικλετιστή της ΟΜΑΔΑΣ Ζ με εκδορές και στα δύο χέρια άλλα παροπλισμένο με απίστευτο κουράγιο,υπομονή και γεμάτος με το αίσθημα της ηθικής ικανοποίησης. Έπρεπε να τον πιάσω ανέφερε... Εγώ απλά δεν είχα λόγια!


Όπως αντιλαμβάνεστε, η λέξη ΟΜΑΔΑ δεν έχει γραφτεί τυχαία με κεφαλαία ,διότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί απέδειξαν ότι με ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και πάνω από όλα την προσωπική τους ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να προχωρήσουν έπειτα από καταδίωξη ,σε σύλληψη του δράστη που από ότι μαθαίνω από τα ΜΜΕ άνηκε σε μεγάλη σπείρα .

Ευχαριστώ λοιπόν, τους κάτωθι αστυνομικούς και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά .

Να συνεχίζουν με το ίδιο πάθος ,θάρρος και σεβασμό το τόσο δύσκολο έργο που καθημερινά μας προσφέρουν .

(Ζ21) Αρχιφύλακας Τ**** Ι****** (Ζ98) Υπαρχιφύλακας Δ************ Γ******** (Ζ125) Υπαρχιφύλακας Χ******** Ι******

Με εκτίμηση





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια