Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H επεισοδιακή σύλληψη κλέφτη στον Βύρωνα


Το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί της Ομάδας ΖΗΤΑ μετά από σχετικό σήμα του κέντρου της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στον Βύρωνα δύο άτομα με κουκούλες τύπου full face να βρίσκονται σε δύο δίκυκλα. Ο ένας έσπρωχνε με το πόδι του το δεύτερο δίκυκλο του οποίου ο κινητήρας δεν είχε ανάψει (μέθοδος πατάκι).

Στη θέα των αστυνομικών ο ένας παράτησε το σβηστό δίκυκλο στο δρόμο και ανέβηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του. Προσπάθησαν να εμβολίσουν τη μηχανή της αστυνομίας όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.



 Αμέσως μετά οι δύο ύποπτοι έπεσαν στο οδόστρωμα και το έβαλαν στα πόδια κινούμενοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Πάνω στη μοτοσικλέτα έπεσε και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΖΗΤΑ με τον αστυνομικό να τραυματίζεται αλλά να συνεχίζει την καταδίωξη. Ένας άλλος αστυνομικός που καταδίωξε τον έναν ύποπτο πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια ο συγκεκριμένος άνδρας ηλικίας 26 ετών ακινητοποιήθηκε.

Στη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν βρέθηκαν πινακίδες ή άλλα έγγραφα όμως κάτω από τη σέλα υπήρχαν διαρρηκτικά εργαλεία. Η δεύτερη μοτοσικλέτα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου που συμμετείχε στην κλοπή.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια