Δωρεάν διαμονή, σε χειμερινά θέρετρα, για τα μέλη Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και τις οικογένειές τους


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

H Ένωσή μας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ διαμονής με πρωινό και εξτρά παροχές για τα μέλη της, σε δύο κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς, στο παραδοσιακό ορεινό χωριό, Παλαιός Άγιος Παντελεήμονας του Νομού Πιερίας και στο ακριτικό Άγκιστρο του Νομού Σερρών, για τις χρονικές περιόδους από 5 έως 20 Δεκεμβρίου και από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου. 

 

Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειές τους, Δωρεάν διαμονής με πρωινό, στα παρακάτω χειμερινά θέρετρα:

 

- Για την χρονική περίοδο από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2019 στον παραδοσιακό ξενώνα “Αγνάντι” που βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Παντελεήμονα του Νομού Πιερίας, ένα παραδοσιακό οικισμό στους πρόποδες του Ολύμπου σε υψόμετρο 440 μέτρων. Το Hotel “Αγνάντι” είναι ένα συγκρότημα με πλήρως εξοπλισμένα και παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια, εστιατόριο και υπηρεσίες SPA (saouna, hammam και πισίνα με υδρομασάζ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πετρόχτιστο χώρο με τζάκι), οι οποίες ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στο πακέτο παροχών που εξασφαλίσαμε για τα μέλη μας.

 

- Για την χρονική περίοδο από 5 έως 20 Δεκεμβρίου 2019 στο “Hotel Άγκιστρο” που βρίσκεται στο ομώνυμο ακριτικό χωρίο του Νομού Σερρών με το ξακουστό και θεραπευτικό Βυζαντινό χαμάμ του Αγκίστρου, το καλύτερο “φυσικό spa” της Ευρώπης, η επίσκεψη στο οποία ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στο πακέτο παροχών που εξασφαλίσαμε για τα μέλη μας.

Η εν λόγω παροχή αφορά αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης για τις χειμερινές περιόδους που προαναφέρονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από την Δευτέρα 20-10-2019, πρωινές ώρες, να επικοινωνούν με το γραφείο της Ένωσης, τηλ. 2310 388 086.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος