Καρέ καρέ η εισβολή διαρρηκτών με ΙΧ σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Τις κινήσεις διαρρήκτη που εμβόλισε με το όχημά του είσοδο πρακτορείου του ΟΠΑΠ, κατέγραψε καρε καρέ το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος στον Αγιο Ιωάννη Πράτσικα στην
Πάτρα. Ο διαρρήκτης κατάφερε να αφαιρέσει δελτία ξυστό και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημά του και βρίσκονται στα ίχνη του. 
O νεαρός διαρρήκτης χρησιμοποίησε ώς πολιορκητικό κριό το όχημά του με το οποίο εμβόλισε με οπισθοπορεία την είσοδο του καταστήματος. Τις κινήσεις του δράστη ο οποίος ωστόσο είχε καλύψει με κουκούλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κατέγραψαν καρε καρέ οι δύο κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ.
Ο άγνωστος δράστης χτύπησε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Αγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα. Με γρήγορες κινήσεις που δεν κράτησαν πάνω από 1 λεπτό κατάφερε να αφαιρέσει κουπόνια του τυχερού παιχνιδιού "ΣΚΡΑΤΣ".
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός διαρρήκτης κατάφερε να αφαιρέσει κουπόνια αξίας περίπου 3.500 ευρώ, τα οποία ωστόσο κατάφερε έγκαιρα να ακυρώσει μέσω του ΟΠΑΠ η πράκτορας.
Στο κατάστημα κλήθηκαν αστυνομικοί που έλαβαν αποτυπώματα από το χώρο για να ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. Αξίζει να αναφέρουμε πως το όχημα το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης για να εισέλθει στο κατάστημα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και κατασχέθηκε. 


https://www.thebest.gr