Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφεύγει στον εισαγγελέα ο Γρηγόρης Γερακαράκος για να αποδείξει ότι η πολιτική ηγεσία «φιμώνει» τους συνδικαλιστές


Ο Γρηγόρης Γερακαράκος επιδιώκει να λάβει με εισαγγελική εντολή έγγραφα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ που όπως ο ίδιος υποστηρίζει αποδεικνύουν ότι η φυσική και πολιτική ηγεσία «φιμώνουν»
τους συνδικαλιστές

 Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος για να λάβει με εισαγγελική εντολή έγγραφα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ που όπως ο ίδιος υποστηρίζει αποδεικνύουν ότι η φυσική και πολιτική ηγεσία «φιμώνουν» τους συνδικαλιστές.


Ο κ. Γερακαράκος όπως λέει μετά από αγώνα δύο μηνών και την άρνηση της Κατεχάκη να του χορηγήσει τα σχετικά έγγραφα που αφορούν σε εισηγήσεις της φυσικής ηγεσίας για τις αποφάσεις της πολιτικής στο επίμαχο ζήτημα που αφορά στις άδειες των συνδικαλιστών και τις ΕΔΕ, πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και πήρε την εντολή να του χορηγηθούν τα έγγραφα τα οποία όπως λέει θα προσκομίσει στο ΣΤΕ όπου έχει προσφύγει.


«Συνεχίζεται το έργο της αποσύνθεσης του θεσμού της Ελληνικής Αστυνομίας και της ενίσχυσης του πελατειακού κράτους από το παρεάκι ή καλύτερα τη γιάφκα της Λεωφόρου Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ακόμα και μετά το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων. Τις τελευταίες ημέρες τα προεδρικά διατάγματα πάνε κι έρχονται στο Υπουργείου μας, αλλά με την έγκριση του ΣτΕ κι άλλα όχι…» τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.


Πηγή:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια