Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Πολιτικό Προσωπικό συγχαίρει τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας


Παραθέτουμε έγγραφο του Πολιτικού Προσωπικού Αστυνομίας - Πυροσβεστικής Ηπείρου και Κέρκυρας: Με αφορμή την προαγωγή του κ. ΣΚΟΥΜΑ στο βαθμό του Αντιστρατήγου, καθώς και
την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, επιθυμούμε να εκφράσουμε σε αυτόν, τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών μας. Ο κ. Σκούμας  υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ηπείρου δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο ως προς τα υπηρεσιακά του καθήκοντα αλλά και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.
  Εμείς από την πλευρά μας, τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που έκανε ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου, για την ορθολογικότερη αξιοποίηση  του  πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ, σε θέσεις ευθύνης, διοικητικής υποστήριξης, καθώς και την αναβάθμισή του, ώστε τα επαγγελματικά μας καθήκοντα να συμβάλλουν στο έπακρο στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του Πολίτη.
   Ευχόμαστε στον νέο κ. Επιθεωρητή, καλή δύναμη και  με  πολλές ακόμη επιτυχίες στο ενεργητικό του. Υπό τα νέα του δε καθήκοντα, να σταθεί αρωγός σε  αυτό που ήδη ξεκίνησε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, προς όφελος της κοινωνίας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                         ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια