Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία από κινητά και υπολογιστές


Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ήρθαν στο φως, από τους υπολογιστές και τα κινητά των δύο κατηγορούμενων ως δολοφόνων της κοπέλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο
Έλληνας κατηγορούμενος ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονία της αναζητούσε επίμονα μέσω Facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστειλε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, ενώ η κοπέλα του απάντησε τρεις ημέρες μετά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star.
«A.Χ σε Έλληνα: Ρε μην με παίρνεις τηλ .Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.
Έλληνας: Sorry»
Μετά ο κατηγορούμενος αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες πάλι μέσω Facebook.
Όμως, το δεύτερο στοιχείο είναι ακόμα πιο σοκαριστικό, καθώς το βράδυ της δολοφονίας, ο ίδιος άνθρωπος, μέσω google και youtube, αναζήτησε ταινίες πορνό, ενώ την επόμενη ημέρα μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα.
Ο Αλβανός κατηγορούμενος έγινε φίλος στο Facebook με την άτυχη κοπέλα μόλις μια ημέρα πριν τη συνάντηση και την άγρια δολοφονία, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.
Επικοινώνησε ελάχιστα με τον φίλο του, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη.
Ο Έλληνας μέχρι και τη σύλληψή του αντάλλασε μηνύματα και με φίλο του για βόλτες και γυμναστική... σαν μην είχε συμβεί τίποτα.https://www.thetoc.gr