Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Απαράδεκτες συνθήκες που βάζουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο

''Είναι τραγικό ένα όχημα που υποτίθεται ότι υπάρχει στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας για να προστατεύει τους πολίτες, να μεταφέρει με ασφάλεια τους συναδέλφους στην εκτέλεση της υπηρεσίας τους να βρίσκεται και να κυκλοφορεί σε τέτοια άθλια κατάσταση'' επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση:
 

 

Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό! Να κόβονται τα φρένα περιπολικού οχήματος εν κινήσει βάζοντας τη ζωή των συναδέλφων και των πολιτών σε κίνδυνο. Ευτυχώς η ψυχραιμία και ο επαγγελματισμός των συναδέλφων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα εκτρέποντας το όχημα της πορείας του. Ωστόσο, αυτό είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τους.

 

Είναι τραγικό ένα όχημα που υποτίθεται ότι υπάρχει στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας για να προστατεύει τους πολίτες, να μεταφέρει με ασφάλεια τους συναδέλφους στην εκτέλεση της υπηρεσίας τους να βρίσκεται και να κυκλοφορεί σε τέτοια άθλια κατάσταση.

 

Αναρωτιόμαστε, πόσο αξίζει η ζωή του Έλληνα Αστυνομικού;

 

Είναι ένα σέρβις τόσο ακριβό;

 

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ανακοίνωση λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν, της απόκτησης νέων οχημάτων και μοτοσικλετών από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Πολιτική και Φυσική Ηγεσία για ακόμη μια φορά αδιαφορούν!

 

Τι περιμένετε κύριοι, να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές;

 

Οι Ενώσεις των Αστυνομικών, έρμαιο των συνδικαλιστικών ηγεσιών που κάνουν την μικροπολιτική δουλειά τους στις πλάτες μας, οφείλουν να λάβουν άμεση δράση! Να σταματήσουν να αδρανούν ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που μας βασανίζει καθημερινά.

 

Οι συνάδελφοι του «ατυχούς» συμβάντος, απ’ το Α.Τ Ζωγράφου, είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει με αναφορά τους για την κατάσταση του συγκεκριμένου οχήματος. Μάλιστα, δεν είναι η μοναδική αναφορά για ακαταλληλότητα οχήματος. Δυστυχώς, δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός. Η αδιαφορία των «υπεύθυνων» όμως χτυπάει κόκκινο.

 

Ακινητοποιήστε τα ακατάλληλα οχήματα!

 

Τα οχήματα που:

•Δεν έχουν φρένα

•Έχουν λιωμένα λάστιχα

•Δεν έχουν κάθισμα(!!!)

•Δεν λειτουργούν οι ζώνες ασφαλείας

 

Μην περιμένεις άλλο. Η ζωή μας – και η ζωή των πολιτών- αξίζει περισσότερο από ένα σέρβις.

 

Έκαστος να αναλάβει τις ευθύνες του.

 

 

 

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών εύχεται ειλικρινή περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους.

 

 
 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ