Αποτελέσματα τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης Συνοριακών Θεσσαλονίκης


Ανακοίνωση των Συνοριακών Θεσσαλονίκης: Την 2-7-2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσής μας. Σε άριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των μελών μας
εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
    Επίσης ,στα λοιπά θέματα εγκρίθηκε η μεγάλη μείωση του ποσού της συνδρομής των μελών μας όπως επίσης και η δημιουργία επιστολών για όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν στην νέα Πολιτική Ηγεσία που θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές .
   Την Γ.Σ. σημάδεψε  η τίμηση των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων μέσα σε ένα ιδιαίτερο συγκινησιακό και εξαιρετικό ενωτικό κλίμα μεταξύ όλων των μελών.   
   Επιπρόσθετα, βραβεύτηκαν η CHALKOS CALLERY που την εκπροσώπησε ο κ. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Κων/νος και ο συνάδελφος μας κ. ΑΣΤΕΡΙΟΥ Ιωάννης (Γλύπτης) για την επιτυχημένη συνεργασία και δράση με την Ένωση μας που είχε μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και σε όλο το πανελλήνιο μέσω των κορυφαίων ΜΜΕ της χώρας  .
    Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που παρέστησαν στην πιο άψογη και  ομολογουμένως αποδοτική Γ.Σ. την Ένωσής μας των τελευταίων ετών !!Έτσι θα συνεχίσουμε και θα καταφέρουμε πολλά !!!
Μετά τιμής,

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ