Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόπειρα βιασμού "βλέπει" ο ιατροδικαστής πίσω από τη δολοφονία της αμερικανίδας - Ποιους ερευνά η αστυνομία και γιατί


Το κίνητρο ήταν το βασικό ζητούμενο της αστυνομικής έρευνας πίσω από την άγρια δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου και σ' αυτό ερώτημα τη λύση φαίνεται να τη
δίνουν οι ιατροδικαστές που διενέργησαν τη νεκροψία- νεκροτομή και οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr διαπιστώνουν ίχνη και σημάδια στο κορμί της που παραπέμπουν ευθέως σε ανατριχιαστική απόπειρα βιασμού.

Μετά από της διαλεύκανση του αίτιου της δολοφονίας, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων άρχισαν να εστιάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις αλλά και πρόσωπα. Χαρτογράφησαν σε πρώτο στάδιο την περιοχή με εκτείνεται αμφιπρόστυλα στα 10 χιλιόμετρα που μεσολαβούν από το σημείο της εξαφάνισης και πιθανότατα της άγριας συμπλοκής δράστη και θύματος (είναι απόλυτα κατηγορηματικά τα ιατροδικαστικά ευρήματα) μέχρι και το τούνελ στο οποίο βρέθηκε η σορός προκειμένου να καταγραφούν ιδιοκτησίες και εργαζόμενοι.

Την ίδια ώρα από βίντεο, επιχειρούν να καταγράψουν έναν προς έναν και ν' αναγνωρίσουν όλους όσοι κινήθηκαν σε διαδρομές που διανύθηκαν από τη μικροβιολόγο. 

Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τρία πρόσωπα με ιστορικό σεξουαλικής βίας, προκειμένου στη συνέχεια να γίνει η διασταύρωση της πιθανής παρουσίας τους στην περιοχή ενδιαφέροντος, σε συνάρτηση με τις ατομικές γνώσεις για το ανάγλυφο της περιοχής και την ύπαρξη του μοιραίου σπηλαίου. 

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να καταβληθεί εντατική προσπάθεια ώστε να συγκριθούν δείγματα DNA από τα βιολογικά ευρήματα στα ρούχα και στη σορό της άτυχης μικροβιολόγου, ώστε στο παζλ με τα στοιχεία των ερευνών, να φιλοτεχνηθεί και το πρόσωπο του δολοφόνου.



του Γιώργου Καραϊβάζ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια