Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πύργος: 40χρονος ήρθε στα χέρια με αστυνομικούς στη μέση του δρόμου


Συμπλοκή μεταξύ ενός αλλοδαπού και δύο αστυνομικών συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου κλήθηκαν για να επέμβουν σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην οδό Αγ. Μαρίνης. Όταν έφτασαν εκεί ο 30χρονος δράστης που είχε επεισόδιο με την αδελφή της πρώην συντρόφου του προκαλώντας της - σύμφωνα με τα καταγγελόμενα σωματικές βλάβες - είχε φύγει.


Όμως μετά απο λίγο επέστρεψε στο σημείο και η παθούσα τον υπέδειξε στους αστυνομικούς. Εκείνοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν αλλά επιχείρησε να διαφύγει με το μηχανάκι του. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον σταματήσουν σε κοντινή σχετικά απόσταση.
Ο 30χρονος αντιστάθηκε και πάλεψε με τους αστυνομικούς, τους απείλησε και τους χτύπησε. Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, αρχικά για αντίσταση κατά της αρχής.
Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το μηχανάκι του υπό την επήρεια μέθης, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Το μηχανάκι δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας και στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Από τον έλεγχο των στοιχείων του 30χρονου του προέκυψε ότι στερούνταν και ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.


πηγή: ilialive.gr 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια