Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη του Θανάση Μπούρα στα γραφεία της Ένωσης Δυτικής Αττικής


Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική Κ. Αθανάσιος Μπούρας.


Το προεδρείο και μέλη της ένωσης μας τον υποδέχτηκαν και αφού τον καλωσόρισαν τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς όσο και γενικότερα την αστυνόμευση στην πολύπαθη Δυτική Αττική, η οποία αποτελεί την πλέον εγκληματογόνο περιοχή πανελλαδικά. Ειδικότερα έγινε μνεία τόσο για την τεράστια έλλειψη προσωπικού όσο και για το καθημερινό φαινόμενο να φεύγουν αστυνομικοί από την περιοχή της δυτικής αττικής για την ενίσχυση άλλων διευθύνσεων, την έλλειψη ατομικού εξοπλισμού, την ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή και το γερασμένο στόλο σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.



Από πλευράς του ο Κύριος ΜΠΟΥΡΑΣ δεσμεύτηκε ότι και από την επομένη των εκλογών θα ασκήσει πίεση για όλα τα παραπάνω και παράλληλα δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όσο αφορά την εξαγγελία πρόσληψης 1500 αστυνομικών, αυτή να γίνει μέσα από το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων όπως δηλαδή αξιοκρατικά γίνεται τόσα χρόνια.
Η Ένωση μας πάντα με καλή πίστη αναδεικνύει και παρουσιάζει όλα τα ζητήματα που μας αφορούν γιατί κάθε τι το οποίο έχει να κάνει με την αστυνομική οικογένεια έχει αντίκτυπο και στην ελληνική κοινωνία για αυτό και οι ευθύνες όλων μας είναι μεγάλες.
 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια