Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημερωτική διάλεξη για τον νέο Ποινικό Κώδικα


Διαβάστε την ανακοίνωση
Σας γνωρίζουμε ότι οι τρεις (3) συνδικαλιστικές Ενώσεις/Σωματεία αστυνομικών και συγκεκριμένα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας και η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας , διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική διάλεξη την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ώρες 11:00΄ – 13:00΄ στην αίθουσα  εκδηλώσεων του  Αστυνομικού  Μεγάρου  Δράμας (3ος όροφος) με θέμα: « Ο νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας - Σύγκριση & Αλλαγές του υφιστάμενου νομικού πλαισίου » .

        Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από τον δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, κ.Χρήστο Παπαθεοδώρου που ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στο κάλεσμα των Ενώσεων μας και τον οποίο ευχαριστούμε προκαταβολικά. Η ενημέρωση αυτή γίνεται σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, αφού οι νέοι Κώδικες θα τεθούν ως γνωστόν σε ισχύ από την 01/07/2019 και οι αστυνομικοί, ειδικότερα οι ανακριτικοί υπάλληλοι, θα κληθούν να τους εφαρμόσουν άμεσα!

       Κατόπιν αυτής της σημαντικά ωφέλιμης δράσης των Ενώσεών μας με σκοπό την ενημέρωση του αρμοδίου αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α Δράμας-μελών των Ενώσεων μας, καλούμε τα μέλη μας όπως παρευρεθούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση και ταυτόχρονα παρακαλούμε θερμά τον κ. Διευθυντή της Δ.Α Δράμας  αφενός για τη παραχώρηση της αίθουσας, αφετέρου για τη διευκόλυνση του ενδιαφερόμενου αστυνομικού προσωπικού προκειμένου για την παρακολούθηση της.

 

ΓΙΑ  ΤΑ  Δ.Σ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος       ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος         ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ

       Ε.Α.Α.Μ.Θ.                            Σ.Α.Υ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ                    Ε.Α.Υ.Σ.Φ.ΔΡΑΜΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια