Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο οδηγός του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στην Πάτρα και η ΕΔΕ που δεν έγινε

Με το …γάντι, παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης, αντιμετωπίστηκε τελικά ο οδηγός και αστυνομικός συνοδός του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλου, και άνθρωπος της
απολύτου εμπιστοσύνης του.
Λίγες μόλις ώρες μετά τις έντονες αντιδράσεις και τον προβληματισμό που επέφερε η εμφάνιση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στην προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα, μια νέα υπόθεση που σχετίζεται με αστυνομικό της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου βλέπει το φως της δημοσιότητας γεννώντας αναπόφευκτα ερωτηματικά.
Πρωταγωνιστής ο οδηγός και αστυνομικός συνοδός του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ο οποίος φαίνεται πως αντιμετωπίστηκε τουλάχιστον με το …γάντι για τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου πολίτη.
Ο κ. Γεωργόπουλος, που πληροφορίες τον θέλουν τις ελεύθερες ώρες του να απασχολείται και ως «πορτιέρης» σε μπαρ της Πάτρας, τον περασμένο Μάρτιο -σύμφωνα με καταγγελίες και μαρτυρίες πολιτών- πρωταγωνίστησε στο ξυλοδαρμό 23χρονου εργαζόμενου σε κεντρικό ψητοπωλείο της πόλης.
Ο λόγος που βιαιοπράγησε εναντίον του άτυχου νεαρού ήταν επειδή στο κατάστημα υπήρχε καπνός!
Αρχικά για το συμβάν, που είχε απασχολήσει τον τοπικό Τύπο, διετάχθη ΕΔΕ, η οποία μάλιστα ανατέθηκε σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που προσφάτως έδωσε το παρών σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο η έρευνα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ η …ποινή του κ. Γεωργόπουλου περιορίστηκε σε μια φωτογραφική απόσπαση στην Οικονομική Αστυνομία -και συγκεκριμένα στο Τμήμα Παιγνίων- για να συνεχίσει απρόσκοπτος το …κοινωνικό του έργο.
πηγή:lawandorder.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια