Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απεταξάμην το παραταξιακό ψηφοδέλτιο - του Ηλία Αναγνώστου

Η κλεψύδρα αδειάζει με θόρυβο . Ώρα αλήθειας 24:00 την 03/04/2019. Τότε ως φαίνεται θα μάθουμε αν οι εκλογές στο σωματείο μας θα γίνουν όπως πάντα σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ή σε
παραταξιακό.
Η πρόταση του Προέδρου στα εκλεγμένα μέλη  ?
Ένα – ενιαίο - ενωτικό ψηφοδέλτιο.
Η απάντηση,  «Θα αφουγκραστούμε τη βάση και αντιστοίχως θα πράξουμε» με άφησε άφωνο. Δηλ. δεν γνωρίζουν ότι η Βάση θέλει ενιαίο ψηφοδέλτιο?  Σε άλλη διεύθυνση υπηρετεί η βάση και σε άλλη εμείς?
Το ενιαίο όλοι το γνωρίζουμε. Ξέρετε όμως τι σημαίνει παραταξιακό?
Ε, να λοιπόν.
Θα σχηματιστούν 2, 3, 4… παρατάξεις με Α,Β,Γ ονομασία. Η κάθε μία θα έχει εντάξη  στους κόλπους της τους διάφορους ενδιαφερόμενους υποψηφίους. Αν κάποιος δεν θέλει να ενταχθεί θα πρέπει να κατέβει μόνος και να παλέψει ενάντια σε ομάδες 20 και 30 ατόμων..
Στην κάλπη τώρα.
Θα πάρεις στα χέρια σου τα Χ ψηφοδέλτια με τις προαναφερόμενες παρατάξεις. Θα διαλέξεις με τα δικά σου κριτήρια ένα από αυτά και θα σταυρώσεις υποχρεωτικά κάποιους από τους υποψηφίους που θα περιέχουν.
Σου αφαιρείται λοιπόν το δικαίωμα να επιλέξεις τα άτομα που εσύ κρίνεις ικανά για την εκπροσώπησή σου και οδηγείσαι να ψηφίσεις αυτούς που σου επιβάλουν.
Συνάδελφε, το ξεχωριστό ψηφοδέλτιο είναι διχαστικό και διασπαστικό. Μη συναινείς με τη σιωπή σου . Αντέδρασε. Αν  δεν συναινείς σε αυτό, μίλα. Μετέφερε το μήνυμα σε αυτούς που το προωθούν. Άλλωστε εσύ είσαι η βάση , τη φωνή της οποίας είπαν ότι θα αφουγκραστούν!!!
Οι εκλογές με ξεχωριστά ψηφοδέλτια θα θέσουν τα συνδικαλιστικά δρώμενα στην Λάρισα σε μία εντελώς διαφορετική βάση.
Μην το επιτρέψεις!


Μετά τιμής
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Ταμίας ΕΑΥ ν.Λάρισας

Αντιπρόσωπος Λάρισας στην ΠΟΑΣΥ









_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια