Ένωση ΒΑ Αττικής: Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής: Με μοναδικά αυθαίρετο τρόπο επιχειρείται να "ενισχυθούν" οι διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Α. επιλέγοντας μάλιστα και τη δεδομένη χρονική
στιγμή (έως 09/02/2019) πριν τις ετήσιες κρίσεις με ότι αυτό συνεπάγεται Φαίνεται ότι μάλλον δεν γνώριζαν στο Αρχηγείο ότι το 2019 θα είναι χρόνος εκλογικών αναμετρήσεων και εσπευσμένα τρέχουν τώρα και δεν προφταίνουν. Ανακάλυψαν επίσης όψιμα ότι τα "Μ.Α.Τ" είναι καλά και ωφέλιμα ιδίως όταν κινδυνεύουν φίλιες δυνάμεις και χρήζουν βεβαίως ενίσχυσης.
 Η συγκεκριμένη διαταγή της οποίας μάλιστα "αξιώνεται πιστή εφαρμογή", δεν υπακούει σε καμία λογική χρηστής διοίκησης αφού κατά βάση, εξαιρεί αυτούς που δεν θα έπρεπε και κατά δεύτερο λόγο αποσαθρώνει κι άλλο τις ήδη παραπαίουσες και λείψανδρες Αστυνομικές Υπηρεσίες που αστυνομεύουν ουσιαστικά και έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες. 
 Είναι οξύμωρο πάντως ότι οι ιθύνοντες νόες του Αρχηγικού Επιτελείου, επιδίδονται με τέτοια ελαφρότητα στη δημιουργία προβλημάτων τα οποία εν συνεχεία προσπαθούν να τα επιλύσουν με λαθεμένο τρόπο. Θα μπορούσε π.χ κάλλιστα να ενισχυθεί η συγκεκριμένη Διεύθυνση με αξιόμαχο προσωπικό από τους προσφάτως νεοεξελθόντες και με εμπρόθεσμο αξιόπιστο προγραμματισμό εν όψει και των εκλογικών αναμετρήσεων που θα λάβουν χώρα μέσα στο 2019. Αντί του αυτονόητου όμως, επιχειρούν να δώσουν λύσεις που στο τέλος θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα απ’ όσα θα επιλύσουν.
 Το συνδικαλιστικό κίνημα που εδώ και πολύ καιρό επισήμανε προφητικά ότι δημιουργήθηκαν δυσεπίλυτα προβλήματα στην Δ.Α.Ε.Α. καθώς και τους τρόπους ενίσχυσης , δεν θα μείνει πλέον θεατής. 
 Άμεσα θα αναληφθούν όλες οι νόμιμες και δέουσες πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν με την συγκεκριμένη διαταγή που παραπέμπει ευθέως σε άλλες αποχές ενός άλλου αειμνήστου με το περίφημο δόγμα "Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν".

_