Παπαδάκης: «Είμαστε έτοιμοι για ένα μικρό πόλεμο την Κυριακή»


Σε εγρήγορση βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία τα τελευταία 24ωρα ενόψει του κυριακάτικου (10/2) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος του δ.σ. της Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, Θεόφιλος Παπαδάκης με δηλώσεις του στο Metropolis, δήλωσε ότι «στην ΕΛ.ΑΣ. είναι προετοιμασμένοι για ένα μικρό «πόλεμο» λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα».
Όσον αφορά τον μεγάλο αριθμό αστυνομικών, ο κ. Παπαδάκης τον απέδωσε και στο βάρος που νιώθουν στις πλάτες τους οι στρατηγοί της Αστυνομίας ενόψει και των επερχόμενων κρίσεων. Ακόμη ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά στο παιχνίδι και να μη χρειαστεί καμιά επέμβαση της Αστυνομίας.
Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr η Τούμπα θα είναι πραγματικό φρούριο με 2.000 αστυνομικούς, 300 σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ θα υπάρξουν και επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθεί δίχτυ στις θύρες 1-2-3, όπου βρίσκεται ο πάγκος των φιλοξενούμενων και υπάρχουν σκέψεις να συμβεί το ίδιο και στις θύρες 5-6 παρότι τεχνικά είναι δύσκολο. Δίχτυ υπάρχει ήδη στις θύρες 4-7-8.


_