Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Σάμου και Απόστρατοι έκοψαν την πίτα τους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κοινού την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου η εκδήλωση της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019 με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσεβίου
Πλήθος μελών και φίλων αλλά και παρουσίες εκλεκτών θεσμικών προσκεκλημένωνκατέκλυσαν τον υπέροχο αυτό χώρο της σύγχρονης μουσειακής επιστήμης  του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΙΝΟΥ του ΕΟΣ Σάμου δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα.
Κατά την διάρκεια την βραδιάς παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο ο απολογισμός της Δράσης της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ για το έτος 2018, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στις προτεραιότητες που έχουν ήδη θέσει για το νέο έτος 2019 στοχεύοντας πάντα σε ένα καλύτερο αύριο για το σύνολο των μελών και της κοινωνίας.
Οι Ευχές για το νέο έτος 2019 από τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο.
«Μέσα στη συνέχεια του άτμητου και αδιαίρετου χρόνου, ο άνθρωπος πάντα έχει την ανάγκη να βάζει τελείες για να νιώθει ότι κάνει νέα ξεκινήματα, νέες αρχές, πάντα έχει την ανάγκη να βλέπει την αρχή του κάθε χρόνου ως αφετηρία ενός ελπιδοφόρου και καλύτερου μέλλοντος.
Και αυτό για όλους εμάς τους Έλληνες είναι συνυφασμένο με την ίδια την ύπαρξή μας.
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο λαός μας έχει μέσα του μεγάλη, αστείρευτη δύναμη που την αντλεί από την ιστορία, τις παραδόσεις και τις προαιώνιες αξίες του και ότι ενωμένος, μπορεί να ατενίζει με ελπίδα την ανατολή του νέου χρόνου, με χαμόγελο και αισιοδοξία, που του δίνουν την ώθηση να παλέψει και να τα καταφέρει.
Ας είναι αυτό το μήνυμα της σημερινής πρώτης μέρας του χρόνου.
ΕΛΠΙΔΑΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΟΜΟΨΥΧΙΑ SERVO PERAMIKEKO και ΔΥΝΑΜΗ για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΑΥΡΙΟ".
Δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχές μου για Χρόνια Πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο για όλες και για όλους!!!.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος ανακοίνωσε τις ειδικές χορηγίες - εκπτώσεις που θα έχουν για το έτος 2019 οι Απόστρατοι Αστυνομικοί του νομού Σάμου: 
α) από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο BIOMED IKE - Εμμ. Λογοθέτη και Γ. Αρβανίτη στα εργαστήρια ΒΑΘΥ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΧΩΡΑ με την Επίδειξη του δελτίου ταυτότητας μέλους Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου.
β)  Έκπτωση σε όλα τα κρασιά του ΕΟΣΣ από την κάβα - πρατήριο της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) με την Επίδειξη του δελτίου ταυτότητας μέλους Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου.
γ) Έκπτωση στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ του νομού Σάμου με την Επίδειξη του δελτίου ταυτότητας μέλους Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου.
Στην υπέροχη αυτή βραδιά, απογείωσε τον κόσμο των αισθήσεων των παρευρισκομένων, τα 9 χαρακτηριστικά των κρασιών του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ που έχουν έντονη προσωπικότητα και παρασύρουν με τα αρώματα και τη γεύση τους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες!.
Ακόμα οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν και απόλαυσαν τις δημιουργίες από τον μπουφέ που είχε επιμεληθεί ειδικά για την εκδήλωση το Ζαχαροπλαστείο ΤΕΡΨΙΣ!
Ο Πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και τα διοικητικά συμβούλια ευχαριστούν όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, φίλους και μέλη που παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζο Νικόλαο, πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αμυρσώνη Κωνσταντίνο, πολιτευτή και υποψήφιο Βουλευτή Σάμου με τη ΝΔ ιατρό κ. Λογοθέτη Εμμανουήλ (ΜΑΝΟ), πρόεδρο του ΕΟΣ Σάμου κ. Σκούτα Ιωάννη, εκπρόσωπο της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) Φραντζή Τίτο, πρόεδρο Σαμιακής Αρωγής κ. Πατσίδη Κυριάκο, πρόεδρο ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου, Δημοτικό Σύμβουλο αντιπολίτευσης και Διευθυντή ΔΙΕΚ κ. Τριανταφύλλου Νικόλαο, την πρόεδρο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σάμου κ. Μαυρίδου Μαρία και τα μέλη του Δ.Σ, γεωπόνο και καλλιεργητή Ορχιδέας κ. Αμυρσώνη Γιακουμή, πρόεδρο Συλλόγου εθελοντών πυροσβεστών Μυτιληνιών ''Φίλοι του δάσους'' κ. Γλέζο Στυλιανό,Δασκάλα χορευτικού τμήματος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ.Παντελούκα Ελένη, 
πρόεδρο Χορευτικού Συλλόγου Μυτιληνιών κ. Βαλή Δημήτριο.

Το φλουρί από την βασιλόπιτα της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έτυχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κκ Ευσέβιος και από την βασιλόπιτα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου έτυχε η κυρία Άννη Ανδρεάδου Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ. 




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια