Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ηγεμονικός σολιψισμός κ. αρχηγέ δεν προάγει το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛΑΣ- Προάγει την εσωστρέφεια και τα ανήκεστα σύνδρομα σας

Είναι ίδιον χαρακτηριστικό κάθε εγωπαθούς και με στρεβλές αντιλήψεις διοίκησης "ηγεμόνα" να προσαρμόζει τα δεδομένα πάνω στον εγωμονισμό του (σολιψισμό), αδιαφορώντας εάν
το σύνδρομο του ή οι παθογένειες του, φαλκιδεύουν την ουσία καθεαυτή του ρόλου και της αποστολής του.

Και για να μην σας κουράζουμε με περισπασμούς, ας περάσουμε στην ουσία της σημερινής κριτικής. Είναι γνωστή η ... αναφυλαξία του κ. αρχηγού σε οτιδήποτε έχει σχέση με το bloko.gr, ως απότοκο αποτέλεσμα της κριτικής που του ασκούμε. Μία κριτική την οποία δεν αναστείλαμε, όσες γέφυρες και υποσχέσεις περί προνομιακής μεταχείρισης μας επιδαψίλευσε. Είναι άλλωστε γνωστό καθώς το έχουμε καταγράψει, πως για το bloko.gr  είδηση και η πληροφορία δεν είναι μακιαβελικός αυτοσκοπός. Προέχει η αξιοπρέπεια της και αυτή συναρτάται με τον άνθρωπο, την ποιότητα και το ιστορικό περίβλημα του.

Από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και το STAR, υποβλήθηκε αίτημα στο γραφείο του αρχηγείου της ΕΛΑΣ ούτως ώστε η συνάδελφος Χαρά Αναστασάκη, να προβάλλει την υπόθεση αστυνομικού που βοήθησε έγκυο γυναίκα σπάζοντας κλοιό διαδηλωτών και με δικό του αυτοκίνητο να φτάσει στο μαιευτήριο και να φέρει στο φως της ζωής το παιδί της.

Προς μεγάλη έκπληξη των συνεργατών της εκπομπής, όχι ... εμού του ιδίου, ο κ. αρχηγός απέρριψε ένα αίτημα που αναδεικνύει πρόδηλα και πέραν αμφιβολίας το όμορφο κοινωνικό πρόσωπο του προσωπικού του σώματος που ηγείται, δίχως κανένα αιτιολογικό. Εμείς όμως γνωρίζουμε το αιτιολογικό. Είναι η δική μας συμμετοχή στο πλέγμα των συνεργατών της συγκεκριμένης εκπομπής και η σφοδρή αντιπάθεια του κ. αρχηγού στο λόγο ν(άνευ λογικής) που συνοδεύει κάθε φορά την κριτική που του ασκούμε. Και ως επίσης γνωστό, κάθε ηγεμόνας με διατρανωμένη την ψευδαίσθηση της αυθεντίας, μισεί οτιδήποτε περιβάλλει τον αντίθετο λόγο.

Δεν πειράζει κ. αρχηγέ. Άλλωστε κάποια στιγμή θα σας το πουν και οι προκάτοχοι σας, κοντός ο θρόνος στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Εμείς θα παραμείνουμε εδώ ούτως ώστε να αναδεικνύουμε και να επιβραβεύουμε οτιδήποτε όμορφο και αλτρουιστικό εκπορεύεται από το προσωπικό σας. Φτάνει μόνο τότε, όταν θα έρθει το πλήρωμα και του δικού σας χρόνου, να μπορείτε να βλέπετε το συνάδελφο σας στα μάτια. Γιατί τότε και μόνο τότε ο κάθε ηγεμόνας εισπράττει το αντίδωρο της εκτίμησης ή όχι.



του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια