Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Με έκαιγε και του έλεγα: Δεν έχεις μάνα;» -Η συγκλονιστική κατάθεση της γιαγιάς που σιδέρωσαν ληστές

Με δύναμη ψυχής, η 86χρονη Δέσποινα Σκούρτη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, περιγράφοντας όλα όσα έζησε στο σπίτι της στην Κυψέλη, στις 25
Οκτωβρίου του 2017. Τρεις άνδρες, την χτυπούσαν και την απειλούσαν να τους πει που έχει τις οικονομίες της. Και όσο εκείνη δεν τους έλεγε, τόσο απειλούσαν. Ώσπου πήγαν στην αποθήκη, πήραν το σίδερο και άρχισαν να την…καίνε. «Του λέω, δεν έχεις μάνα; Φώναζα και όσο φώναζα, εκείνος έμπηγε πιο πολύ στο σίδερο στο χέρι μου» είπε ενώπιον του δικαστηρίου η 86χρονη. Την έκαψαν στο χέρι, στο πόδι και στο στήθος. Μάλιστα της έδωσαν και μία μπουνιά και να για να μην λιποθυμήσει της έριξαν ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο. 
Την ώρα που φεύγανε, της είπαν: « Σε 10 λεπτά θα πεθάνεις».
Η κ. Δέσποινα δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει κάποιον από τους ληστές, ωστόσο , όπως είπε στο δικαστήριο ήταν αλλοδαποί. Η αστυνομία συνέλαβε 7 άτομα, Γεωργιανής καταγωγής, τρεις από τους οποίους φέρονται ως οι δράστες της ληστείας σε βάρος της 86χρονης, οι οποίοι όμως, αρνούνται την κατηγορία.
«Από τότε δεν κοιμάμαι καθόλου, φοβάμαι ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι» είπε η 86χρονη. Η δίκη των κατηγορουμένων θα συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου.

iefimerida.gr 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια