Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βουλευτές του ΚΚΕ για τα προβλήματα στη λειτουργία του 251 ΓΝΑ

Διαβάστε την ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ: Πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, συνάντηση με τη διοίκηση του 251 Γενικού Νοσοκομείου
Αεροπορίας.
Από τη συνάντηση προέκυψε ότι υπάρχουν προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού, που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου.
Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εξυπηρετεί όχι μόνο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος, τις οικογένειές τους και άλλους πολίτες. Υπάρχουν ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό - τεχνικό προσωπικό.
Από τη διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ότι από τα προβλεπόμενα 1.800 άτομα εξειδικευμένου προσωπικού, που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του, σήμερα εργάζονται στο νοσοκομείο 1.540 άτομα.
Ακόμη η μειωμένη χρηματοδότηση, δεν επιτρέπει την αποστολή επιστημονικού προσωπικού στο εξωτερικό για μετεκπαίδευση. Επίσης τα τελευταία χρόνια είναι σύνηθες το φαινόμενο να αποχωρεί το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με τη συμπλήρωση των ελάχιστων αναγκαίων χρονικών υποχρεώσεων.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να εξασφαλιστεί η πλήρης λειτουργία του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας;


Οι βουλευτές
Νίκος Καραθανασόπουλος

Θανάσης Παφίλης

Λιάνα Κανέλλη

Σταύρος Τάσσος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια