Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποφυλακίζεται ο Γιάννης Σκαφτούρος- Η ... περίεργη αγορά που έκανε

Η φωτογραφία από τη σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας
Ενδεχομένως και αύριο σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αναμένεται να πάρει στα χέρια του το αποφυλακιστήριο ένα από τα μεγαλύτερα (εναπομείναντα) ονόματα της παρανομίας, σε
βάρος του οποίους η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφίες που συμπεριλαμβάνουν σχεδόν όλες τις πτυχές κι εκδοχές του οργανωμένου και κοινού εγκλήματος. Το όνομα του αναφέρεται μεταξύ άλλων σε υποθέσεις απαγωγών, συμβολαίων θανάτων, ανατινάξεων, εκβιασμών κοκ


Πρόκειται για τον Γιάννη Σκαφτούρο, το όνομα του οποίου άρχισε να διαγράφεται στον αστερισμό της παρανομίας από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και προϊόντος του χρόνου συνδέθηκε με μία εκδοχή αυτού που αποκλήθηκε ως Greek Mafia ως ισότιμος πάνω κάτω παραστάτης των Βασίλη Στεφανάκου και Παναγιώτη Βλαστού.

Τη τελευταία φορά που απασχόλησε τη δημοσιότητα ήταν τον περασμένο Ιούνιο όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας του μέσα στον Κορυδαλλό. Ο λόγος, όπως γράφαμε χαρακτηριστικά τότε, "Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Σκαφτούρος είχε παραγγείλει στους δράστες κατά το παρελθόν συμβόλαιο θανάτου εις βάρος άλλου Βαρώνου μαφιόζικης οργάνωσης, έναντι τριάντα χιλιάδων ευρώ.  Παρά το ότι η απόπειρα έγινε μέσα στη φυλακή πριν από μερικά χρόνια, αλλά και τα βαριά τραύματά του, ο τότε "στόχος" διέφυγε τον κίνδυνο και αποφυλακίστηκε λίγο μετά. Για εκείνο το συμβόλαιο θανάτου φαίνεται ότι ο Αλβανός εκτελεστής απατούσε να λάβει ακέραιο το ποσό ή τουλάχιστον μέρος αυτού, μόνο που οι εντολοδόχοι το αρνήθηκαν".

Καλά ενημερωμένες πηγές, σημειώνουν ότι πριν από ένα μήνα και προ αναμονής της εξόδου, ο Σκαφτούρος προχώρησε στην αγορά ενός θωρακισμένου τζιπ. Καλού, κακού προφανώς καθώς είναι άγνωστο σε μία τέτοια ... κοινωνία, τί τέξεται η επιούσα.



του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια