Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια - Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ

Ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, που βρίσκεται στα Εξάρχεια. Οι νεαροί πέταξαν πέτρες και βόμβες
μολότοφ, τόσο κατά της οικίας του Υπουργού, αλλά και των αστυνομικών δυνάμεων που την φρουρούν, επί της οδού Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς την πλατεία Εξαρχείων, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 4 προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση.
Το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη έχει γίνει στόχος επίθεσης κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά εικάζεται ότι η επίθεση συνδέεται με την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την προσεχή Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε την ανακοίνωση τού ΣΥΡΙΖΑ:
Η νέα επίθεση  στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την  άθλια  στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.   

Δείτε και την ανακοίνωση τής Νέας Δημοκρατίας:
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία  αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή».

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια