Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Ντούμας μετά τη νίκη του: "Εχθρός" του ψηλά το ψηλότερα

Διαβάστε τί έγραψε ο Βασίλης Ντούμας, μετά τις εκλογές στο ΣΕΦΕΑΑ και τη νίκη του: Χθες επιβεβαίωσα για ακόμη μια φορά ότι, ο " εχθρός" του καλού είναι το καλύτερο, ο "εχθρός" του
ψηλά το ψηλότερο.
Πρώτο και πολύ ψηλά με σηκώσατε οι Ειδικοί Φρουροί και Συνάδελφοι που προερχόμαστε από την ίδια επαγγελματική γενιά γεμίζοντάς με έτσι με την υποχρέωση να διατηρήσουμε τον πήχη του Σ.Ε.Φ.Ε. Α.Α εκεί που για πολλά χρόνια διατηρείται, στην κορυφή των συνδικαλιστικών οργάνων.
Δυστυχώς διαχρονικά, αλλά και πρόσφατα η Διοίκηση τρέμοντας την ενότητα και την ομοψυχία ρίχνει το δηλητήριο του διχασμού και της διχόνοιας αποποιούμενη των ευθυνών της, επιχειρώντας παράλληλα να αποδημήσει και να αποδυναμώσει τη φωνή της καταγγελίας, να χαμηλώσει το ανάστημα της κριτικής, να κατεβάσει τη γροθιά της διαμαρτυρίας!!
Η πρωτοφανής όμως για τα εκλογικά χρονικά συμμετοχή σας στη γιορτή της Δημοκρατίας των εκλογών και η δυναμική σας παρουσία , απέδειξαν ότι οι παντοειδείς σειρήνες τις αποσυσπείρωσης , "κατάφεραν" το αντίθετο αποτέλεσμα και σας έφεραν όλους κάτω από τη σκέπη του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για να στείλετε το μήνυμα της αποφασιστικότητας σε κάθε κατεύθυνση.
Δεν έχω παρά να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου, αναγνωρίζοντας ότι η αγανάκτηση της αδικίας πολλές φορές μας κάνει και εμάς άδικους , αλλά η λογική της επιλογής και η ανάγκη της δικαιοσύνης μας επαναφέρουν στην κατεύθυνση της ενότητας και της ομοψυχίας.
Δεν έχω παρά να σας εγγυηθώ ότι θα συνεχίσω να βοηθάω και να στηρίζω τον Συνάδελφο, άσχετα από την προέλευση του, το βαθμό του και τα προσωπικά του πιστεύω, αφού η τόσο μεγάλη αύξηση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου με "υποχρεώνει" να γιγαντώσω την προσπάθεια μου.
Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου για τον "αγώνα τον καλό" τον τίμιο και τον ανιδιοτελή, εκφράζοντας την ανάγκη για συνεργασία και άμιλλα.
Η νωπή ξεκάθαρη και ακραιφνής στήριξη σας με ισχυροποιεί και με θωρακίζει ώστε αύριο να ξεκινήσει ο αγώνας της Δικαίωσης αλλά και της σίγουρης επιτυχίας της οποίας την έκβαση θέλω να την θεωρήσετε δεδομένη .
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια