Η Ελληνική Αστυνομία παρούσα και στο Ergo Marathon Expo

Η Ελληνική Αστυνομία ήταν παρούσα στο μεγάλο αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ που έγινε το τριήμερο 8-10/11/2018 στο κλειστό του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο.

Στο δικό της περίπτερο (56 Γ) που το στελέχωσαν Αστυνομικοί της τροχαίας και Αστυνομικοί – αθλητές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) της Διεύθυνσης επικοινωνίας δόθηκαν οι αριθμοί, τα T- shirts και τα Bib- numbers, στους  Αστυνομικούς δρομείς του 36ου αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών που θα γίνει στις 11/11/2018.

Η συμμετοχή 271 Αστυνομικών – δρομέων στον αγώνα των 42.195 μέτρων, καθώς και 30 στα 10.000 μέτρα και άλλων 30 στα 5.000 μέτρα, έγινε χωρίς την οικονομική επιβάρυνση από μέρους των, χάριν των ενεργειών και επαφών του Υποστράτηγου ε.α. Πλουμή Εμμανουήλ με την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου  πριν από πολλούς μήνες.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Αστυνομικών δρομέων θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ανωτέρω αριθμό, αφού δεν ήταν δυνατό να εξασφαλιστεί μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών ειδικά στα 5.000 και 10.000 μέτρα.

Από το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. διατέθηκε στους επισκέπτες και ένας μεγάλος αριθμός περιοδικών της τελευταίας έκδοσης της Αστυνομικής Ανασκόπησης.

Ανάμεσα στους δρομείς που παρέλαβαν το υλικό του αγώνα ήταν και ο Αρχ/κας Χριστόφορος Μερούσης νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών τα έτη 2013, 2014, 2015 και 2016, ενώ το 2017 ήταν δεύτερος μετά τον Κώστα Γκελαούζο.

Το παρών στον 36ο Μαραθώνιο θα δώσει και ένας μεγάλος Μαραθωνοδρόμος της δεκαετίας του 90, ο Αρχ/κας Χρήστος Βαξεβάνης που θα τρέξει να χαρεί τον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι και ο Χ. Μερούσης και ο Χ. Βαξεβάνης υπηρετούν στην Υ.Φ.Α.Α. ο δε δεύτερος είναι και ο προπονητής της Υπηρεσίας για τα αγωνίσματα του Στίβου.

 

Στην Φωτογραφία διακρίνεται ο Αρχ/κας Χριστόφορος Μερούσης με τον Διοικητή της Υ.Φ.Α.Α. Ολυμπιονίκη πάλης Αστυνόμο Α΄ Δεσκουλίδη Ηρακλή, τον Αρχ/κα Χρήστο Βαξεβάνη, τον πρωταθλητή του δεκάθλου Αρχ/κα Χατζόπουλο Θανάση, τον πρωταθλητή πάλης Αστ/κα Μπούκη Ηλία και τους Αστυνομικούς της τροχαίας.


_