Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε οδοκαθαριστή στον Ασπρόπυργο


Ένα τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν συμβασιούχο εργαζόμενο του Δήμου και τον σοβαρό τραυματισμό άλλου ενός, σημειώθηκε την Παρασκευή στον Ασπρόπυργο.

 

Συγκεκριμένα, στις 09:10 της Παρασκευής συνεργείο εργαζόμενων του Δήμου Ασπροπύργου καθάριζε τμήμα των πεζοδρομίων στην λεωφόρο Ειρήνης (ΝΑΤΟ).

 

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 51χρονος, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τους δύο υπαλλήλους του Δήμου, 57 και 66 ετών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο 57χρονος και ελαφρά ο 66χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

«Όπως πάντοτε, στο χώρο εργασίας του συνεργείου υπήρχαν προειδοποιητικοί κώνοι, αλλά και αυτοκίνητο του δήμου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την σχετική νομοθεσία για την ασφάλεια των εργαζομένων. Παρά ταύτα, ένας οδηγός, που το τεστ έδειξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε το σοβαρότατο ατύχημα με τα τραγικά αποτελέσματα», περιγράφει ο Δήμαρχος, Νίκος Μελετείου.

 

«Αυτή τη στιγμή η σκέψη των εργαζομένων στο δήμο αλλά και εμού προσωπικά βρίσκεται στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου του δήμου, προς την οποία έχουμε ήδη εκφράσει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας. Έχω ήδη διαβεβαιώσει την οικογένεια του εκλιπόντος ότι πέραν των εξόδων κηδείας, ο δήμος θα σταθεί συμπαραστάτης στις ανάγκες της μετά το τραγικό συμβάν.

 

Στον έτερο εργαζόμενο του Δήμου που τραυματίστηκε στο ίδιο συμβάν, εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας και του ευχόμαστε ειλικρινά γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», συμπληρώνει.

 

Πηγή: ant1news.gr


_