Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Κυριακάκος: Να δω τί θα πουν εάν χτυπήσει κανείς

Διαβάστε την ανάρτηση του Παναγιώτη Κυριακάκου, Αντιπροέδρου Νομικών Θεμάτων της Ένωσης Αθηνών, ύστερα από την επίθεση στο περιπολικό στην οδό Κοδριγκτώνος: Μετά και την
σημερινή επίθεση σε περιπολικό του Α/Τ Κυψέλης είναι προφανές ότι κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Και γιατί να μην έχουν άλλωστε αφού βλέπουν ότι τίποτε δεν γίνεται επι της ουσίας για να σταματήσουν αυτού του είδους οι ενέργειες.
Όταν δίνεις χώρο σε κάποιους να καταλαμβάνουν κτήρια και να τα χρησιμοποιούν ως ορμητήρια εναντίων αστυνομικών στόχων, όταν τα πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε οτιδήποτε άλλο εκτός από χώροι σπουδών και λειτουργούν σαν κέντρα ασύλου για κάθε είδους κακοποιό στοιχείο του κοινού ποινικού δικαίου, τότε γιατί να μην αποθρασύνονται;
Και κυρίως γιατί να μην παρακινούν άμεσα ή έμμεσα και άλλους που ενδεχομένως το σκέφτονται ώστε να προβούν σε τέτοιου είδους ενέργειες.
Πραγματικά όμως έχω μεγάλη απορία αν συμβεί κάποιο ατύχημα το οποίο αποβεί μοιραίο για την ζωή κάποιου ή κάποιων τι θα βγουν να πουν όλοι αυτοί που τώρα απλά παρακολουθούν αυτά τα φαινόμενα και" περι άλλων τυρβάζουν"
Γιατί όπως λέει ο σοφός λαός μας, πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό, μια όμως πάει και δεν γυρίζει.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια