Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Μουσείο Αηδιαστικών Φαγητών στη Σουηδία προκαλεί ναυτίες στους επισκέπτες του!



Ένα μουσείο στη Σουηδία προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία στους απανταχού λάτρεις της γκουρμέ κουζίνας, καθώς εκθέτει αηδιαστικά φαγητά μόνο για γερά στομάχια.

Το Μουσείο Αηδιαστικών Φαγητών που άνοιξε πρόσφατα στο Μάλμε της Σουηδίας έχει συγκεντρώσει τα πιο αποκρουστικά, αηδιαστικά και βρομερά φαγητά.

Ανάμεσα στα «εκθέματά» του βρίσκονται φαγητά όπως η περιβόητη σκανδιναβική ρέγκα και το τυρόγαλο από τη Σαρδηνία.



Στο μουσείο αυτό, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μυρίσουν και να δοκιμάσουν τις πιο αηδιαστικές γαστρονομικές γεύσεις του κόσμου, όπως ψημένα ινδικά χοιρίδια από το Περού, δύσοσμα ταϊλανδέζικα φρούτα ντουριάν, αμελέτητα ταύρων και τον ισλανδικό «σάπιο καρχαρία» χακάρλ.



Αλλά φαγητά που μπορεί να «απολαύσει κανείς» είναι το γάλα Κούμους, δημοφιλές στην Κεντρική Ασία και τμήματα της Ρωσίας και το τοπικό έδεσμα surströmming, που σημαίνει «ξινή ρέγκα», που καταναλώνεται συνήθως σε εξωτερικούς χώρους λόγω της ανυπόφορης μυρωδιάς του.



«Πολλοί περίεργοι λάτρεις του φαγητού συρρέουν στην πρωτεύουσα του φαγητού, το Μάλμε, για να φάνε καλά και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις. Μια νέα, διασκεδαστική διεθνής έκθεση, το Μουσείο Αηδιαστικών Φαγητών, συμπληρώνει τις φανταστικές γευστικές εμπειρίες που ζει κανείς εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά τουριστικός μάνατζερ της περιοχής.



Πηγή: sputniknews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια