Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O αρχιφύλακας, τα ναρκωτικά και η απόδραση των δύο από τον Πειραιά

Την Πέμπτη θα απολογηθούν οι συλληφθέντες που εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να διατηρούσε επαφές με ποινικούς κρατούμενους που έχουν κατηγορηθεί για σοβαρές υποθέσεις. Τον περασμένο Μάιο υπέθαλψε σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια τους δύο Αλβανούς που απέδρασαν από όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο λιμάνι του Πειραιά ενώ τον Μάρτιο του 2016 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι κατηγορίες αφορούν την συμμορία που εξαρθρώθηκε τον Απρίλιο του 2016. Τα μέλη της είχαν σκοτώσει τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην Ελευσίνα.

O αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Αττική φέρεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. να είχε σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα καθώς προμηθευόταν και διέθετε ναρκωτικά ενώ παρείχε και πληροφορίες στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

Σε μία από τις συνομιλίες ο αρχιφύλακας φέρεται να ζητά τη βοήθεια ενός συγκατηγορούμενού του για κάποιο άτομο που του χρωστούσε χρήματα. Σε μία άλλη τηλεφωνική επικοινωνία ο αστυνομικός μιλάει με έναν άλλο συγκατηγορούμενο και του λέει πως το ''βούτυρο'' (ναρκωτική ουσία) ήταν πάρα πολύ καλό σε βαθμό που αν το δοκίμαζε θα.. τέντωνε και θα κοιμόταν σαν πουλάκι.
Ο αστυνομικός συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στον Κολωνό έξω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού μαζί με δύο άτομα. Πάνω του είχε 450 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ στις έρευνες στο σπίτι του όπου συμμετείχε και σκύλος δεν εντοπίστηκε τίποτα.
Του Σπύρου Λεβειδιώτη


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια